Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו רייסר 94 אוטומט

אחרי נסיעה של 10 דקות, אם אני מודד את מתח על המצבר עם רב-מודד שלי, אז הוא מראה לי יותר מ- 19v, ואפילו יותר מ-21v.

ואם, אחרי נסיעה של 10 דקות, אני מודד את המתח ע"י המכשיר שבמוסך והם מודדים עם העומס, אז המכשיר שלהם מראה 13.5v.

הרב מודד שלי תקין, זה בטוח.

האם זה בסדר שע"י הרב מודד שלי הוא מראה יותר מ-21v אחרי הנסיעה של 10דקות וע"י המכשיר שבמוסך הוא מראה מתח תקין?

תודה

פורסם

הם מודדים עם עומס.

עם מה אתה מודד?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
21V לא נשמע תקין בכלל, תנסה עם רב מודד אחר.

זה מה שאמרתי, שכאשר מדדתי את המתח במוסך, כלומר הם מדדו עם המכשיר שלהם, אז הוא הראה 13.5 עם עומס

וכאשר אני מדדתי עם רב-מודד(זה מכשיר שאיש אלקטרוניקה משתמש למדידת התנגדות, זרם, מתח...), אז הוא הראה לי 21v

אני בטוח שרב מודד שלי תקין, כי אחרי שהוא הראה לי 21v, אז כדי לבדוק שהוא תקין מדדתי כל מיני דברים אחרים והתוצאות איו כמו שאמורות היו להיות. רק על המצבר הוא הראה לי תוצאה משונה.

פורסם
יש לי דייהו רייסר 94 אוטומט

אחרי נסיעה של 10 דקות, אם אני מודד את מתח על המצבר עם רב-מודד שלי, אז הוא מראה לי יותר מ- 19v, ואפילו יותר מ-21v.

ואם, אחרי נסיעה של 10 דקות, אני מודד את המתח ע"י המכשיר שבמוסך והם מודדים עם העומס, אז המכשיר שלהם מראה 13.5v.

הרב מודד שלי תקין, זה בטוח.

האם זה בסדר שע"י הרב מודד שלי הוא מראה יותר מ-21v אחרי הנסיעה של 10דקות וע"י המכשיר שבמוסך הוא מראה מתח תקין?

תודה

ברור שמדידה של מתח קטבי המצבר תחת עומס תניב תוצאות שונות מאשר מדידה ללא עומס.

לא נראה לי הגיוני המתח שמדדת מפני שמתח של 21 וולט היה גורם תוך זמן לא רב לשריפת המנורות ואביזרים שונים במערכת החשמל ואיבוד אלקטרוליט מהמצבר בקצב גבוה.

ייתכן שדיודות היישור של האלטרנטור תקולות ולכן קיים זרם AC+DC גבוה שגורם לפלוק להתבלבל.

גש לחשמלאי לבדיקה נוספת.

איזה כייף לי :)

פורסם
המכשיר נקראה FLUKE http://www.maplin.co.uk/images/Full/rf41.jpg, זהו מכשיר שכל חשמלאי/אלקטרונאי משתמש

וואלה , למדתי משהו חדש :lol:

תקרא שוב את ההודעה של מרק , הוא הבין את כוונתי, אתה לא כ"כ.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא צריך להתרגש, אכן האלקטרונאיסטים קוראים למד מתח באופן כללי "פלוק" שהיא חברה מעולה (ויקרה) לציוד מדידה.

קח\תשאיל\רכוש מודד פשוט (לא דיגיטלי שעולה כ 30 ש"ח) עם שעון אנלוגי ומדוד מתח.

(זהירות עם המודדים הדיגיטלים שלחלקם יש להם "דוגם אות" וממצע וחלקם מגיעים משאריות ייצור בסין.

בכל מקרה כמו שכתבו מעליי המדידה הנכונה היא מד מתח עם עומס על המצבר.

פורסם

1 - האם זה אומר שאם במוסך התוצאה היתה תקינה, אז האלטרנטור תקין ואין טעינת יתר שיכול להרוס את המצבר?

2 - למה בכל זאת המרב-מודד שלי מראה תוצאה שונה? וזה רק אחרי הנסיעה.

פורסם

היו מקרים שסוללה חלשה באחד ממכשירי המדידה שהיו לי (ואותו אחד היה מסוג לא איכותי יש לציין) הביאו לקריאת וולטאז' גבוה, שבפועל היה תקין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...