Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר אני נוסע וזה האוטו לא עובר את ה30-40 קמ"ש

באתי אחרי זה הביתה כיביתי אותו והכל הדלקתי מחדש וזה הסתדר ..

אבל אני יודע שזה יחזור על זה שוב , מזה נראה לכם יכול להיות הבעיה :o?

פורסם

יתכן שהבעיה במאריכי הצתה (שמכנים אותם קויילים).

אם זו התקלה - דע שהם מחזיקים 3 - 3.5 שנים. אחרי שאחד "הולך" די מהר גם 3 החברים שלו מצטרפים.

עם מאריך אחד לא תקין - אפשר לנסוע-לקרטע עד למוסך גם ב- 70-80 (בכביש שמותר כמובן). 2 ביחד - עוד לא נתקלתי.

בחניה תן הרבה גז ואם יש גמגומים - אז כנראה זו הבעיה.

אפשר בהחלט חליפיים של valeo. באתר שלהם הם מתהדרים שהדגם המשופר יחזיק עד 160,000 ק"מ.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
יתכן שהבעיה במאריכי הצתה (שמכנים אותם קויילים).

אם זו התקלה - דע שהם מחזיקים 3 - 3.5 שנים. אחרי שאחד "הולך" די מהר גם 3 החברים שלו מצטרפים.

עם מאריך אחד לא תקין - אפשר לנסוע-לקרטע עד למוסך גם ב- 70-80 (בכביש שמותר כמובן). 2 ביחד - עוד לא נתקלתי.

בחניה תן הרבה גז ואם יש גמגומים - אז כנראה זו הבעיה.

אפשר בהחלט חליפיים של valeo. באתר שלהם הם מתהדרים שהדגם המשופר יחזיק עד 160,000 ק"מ.

הבנתי אחי, כמה עולה דבר כזה? 3 כאלה כאילו

תרשום לי כמה מקורי וכמה מזויף עולה

פורסם

מחיר זה עניין גמיש מאוד...

קודם תהיה בטוח שזו התקלה. חשוב שיהיה מכונאי אמין והוגן שיבדק את זה, דרך המחשב או ניסוי עם חלק שיש לו.

בגדול מאוד - מחיר ינוע בין 200 ל- 400 לאחד, אבל זו רק הערכה.

חפש בפורום שירשורים על הנושא כי היו כבר כמה, כולל מחירים ושמות של חנויות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

סלילי הצתה לרוב לא עשים בעיות אקראיות ולכן לא נראה שמשם הבעיה. גש למוסך, אולי נרשמה תקלה בזכרון המחשב שתתן לטכנאי במוסך כוון.

פורסם

אוקיי תודה לכם אבל עכשיו משו אחרר אבא שלי הודיע לי שהופיע לו הודעה Check GearBox אתמול וגם זה הסתדר אחרי ההתנעה מחדש

מזה אמור להיות תקלה בגיר ???(עכשיו 5 אלףףףףףףףףףף)

פורסם

אם זה המאריכי סליל הצתה, מקוריים של רנו (ולאו) עולים 350 ליחידה לפני מעמ ולא כולל עבודה מדובר בנזק לא קטן. וכשאחד נהרס כל השאר יצטרפו אליו בקרוב לכן רצוי להחליף את כל הרביעיה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כן, חיישן מהירות תקול של התיבת ההילוכים למשל, יגרום לאי העברת הילוכים ואז תיבת ההילוכים תקועה בהילוך ראשון ללא יכולת לפתח מהירות נסיעה גבוהה.

• תוכן חדש...