Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU עד 600 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש המלצה לרדיו דיסק הכי טוב שניתן לרכוש בתקציב הנ"ל.

דרישות:

1.אסטטי (עדיף שחור ברובו)

2.חיבור +שליטה לאייפוד

תודה רבה

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

אני יכול להמליץ לך על המכשיר של סוני, דגם cdx-gt540ui, יש לו מה שאתה מבקש, 3 יציאות RCA, אפשרות חיתוך תדרים LPF,HPF , שליטה על הסאב ועוד.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תודה רבה

לגבי הסוני- הציעו לי ואני לא ממש אוהב את העיצוב שלו.

אהבתי את הקלריון- האם הוא יהיה טוב יותר מ:

Pioneer 4050

JVC-KD400

פורסם

בקשר לסוני - אני כנראה הולך לרכוש את הדגם שפשוק קנה ב540 שקל באוטו דיפו , הוא מטעין את האייפון + משמיע שירים מתוכו שזה מעולה דרך יו אס בי , וסוני זה סוני אז אני מאמין שזה איכותי , פשוק הסוני עשתה לך בעיות יש קפיצות קריאה לא מושלמת של דיסקים ? יש משהו רע שאתה יכול להגיד על הסוני ?

(סורי על ההתעלקות )

שים לב שבקלריון היו אס בי מאחורה שזה אומר שצריך התקנה מיוחדת שהכבל יעבור מאחורה (אם הכבל נהרס או משהו כזה צריך להוציא את המערכת מחדש ולהתקין מחדש הלא כך ? )

פורסם

כן שמתי לב, אבל זה טוב כי אני מניח שיהיה אפשר להעביר את הכבל לתא כפפות וככה לא יהיה לי כבל באמצע הרכב ..

עוד שאלה- האם לקלריון אפשרויות שדרוג עתידיות? (מגבר פשוט, קומפוננטים)

פורסם

smallars - המכשיר אצלי משהו כמו 5 חודשים, לא עשה לי שום בעיות, לפי דעתי מכשיר מעולה למכירו.

תגדי אתה הולך לשים מגבר גם? ומה אתה מגביר איתו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

לא , אני לא הרד קור של אודיו , חשבתי רק על 6X9 חזקים איזה 300 וואט (ה460W של פיוניר כתוב שצריך מגבר בשבילם)

לא מעוניין בסאב וכאלה , רק HU + 6X9 איכותיים

יש באיביזה גם 6.5 מקדימה מאוד חזקים (בא מהמפעל לא עשיתי כלום ) ויש גם טוויטרים שבאו עם הרכב ( אנשים ששומעים אצלי עכשיו את המוזיקה שואלים אותי ישר איזה מגבר שמתה ואין שום מגבר , חבר אמר לי שיש לי את הרמקולים הצהובים 220W של פיוניר שפעם היו מייצרים והם מאוד חזקים ובגלל זה שומעים ככה , האם זה נכון ? אני רק מקווה שאני לא יקנה את ה300W וזה יהיה יותר חלש מה220 הצהובים שיש לי כרגע

גם עוד שאלה לי אליכם איפה אתם ממליצים להתקין באזור המרכז (אני די חושש שבגלל שאני לא ירכוש את המערכת אצל המתקין הוא יזלזל בהתקנה ואולי אף יעשה נזק במזיד על מי ניתן לסמוך באזור המרכז ? )

פורסם

תשמע כול הוואטים שאתה מדבר עליהם בם בוודאי לא בוואט RMS, בכול מקרה זה גם אם כן זה לא רלוונטי אלייך כי אל תשכח שהHU מוציא 21 וואט RMS כך שלא תנצל את הרמקולים עד הסוף בכול מקרה.

ואם אתה קונה באוטודיפו את הHU תברר לגבי תקנה נראה לי שהם עושים שם.

פורסם

לא אין מצב שאני מתקין אצלם ! בלשון המעטה הם לא מבינים מהחיים שלהם אני רוצה איש מקצוע של אודיו

לא הבנתי אז אתה רוצה להגיד לי שאם עכשיו אני ישים 6X9 של 300W אני ישמע באותה עוצמה כמו רמקולים של 220W ?

פורסם

אתה לא חייב פרופסור לאודיו רק בשביל להתקין רדיו דיסק ורמקולים 8) אם אתה מחפש איזה מתקין תותח תזכור שזה גם עולה בהתאם. כאילו מה אתה כבר מצפה שהוא יעשה שם ששונה משאר ההתקנות?

פורסם

אני יסביר לך : באוטו דיפו ברעננה , רציתי להתקין רמקולים 6.5 ואמרתי לו שאני לא מצליח לפרק בא אליי איזה איש בן 55 שלא מפסיק לדבר על זה שהוא מוסכניק מומחה ועבד אצל ג.ג.ג. 200 שנה והוא יודע מה הוא עושה , בא כמו ברברי עם מברג לפלסטיק ופשוט שבר לי את החלק התחתון ואז הוא אומר לי מזה זה חלש הפלסטיק הזה אמרתי לו תודה רבה עזוב את האוטו ונסעתי משם ,

לא מומחה אבל חשבתי על מישהו עדין שלא ישבור ויעשה נזק , ויתקין את זה בצורה איכותית ולא מהירה וחאפרית , אבל זה לא משנה עכשיו אותי משנה אם יהיה הבדל בעוצמה בין רמקולים של 300W על 52X4 ל רמקולים של 220 על 45X4

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1218137491133&type=product

זה הלינק למערכת

פורסם

בשעה טובה - נרכש פיוניר 4050

לאחר התלבטויות רבות הוחלט כי זה המכשיר המתאים ביותר - ומתאים במיוחד לאייפוד (כניסה אחורית,מטעין ושולט).

הבעיה היא שאני מרגיש שהסאונד לא חלק כמו שציפיתי.

ייתכן שהבעיה היא שנשארתי עם הרמקולים המקוריים של הרכב? (גולף 02)

או שמא יש לעשות כיוונים כלשהם לרדיו דיסק ?

• תוכן חדש...