Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוקב אחרי פורום האספנות לא מעט זמן ואני רואה שיש מעט מאד איזכורים לפול סייז ג'יפ וואגוניר וגלדיאטור

ראיתי שבטיול טנדרים לא היה אף לא גלדיאטור אחד וגם בטיול הקשישים שהיה בשבת לא היתה נציגות כלשהיא.

גם במיפגשי מועדון החמש בנוקיה לא ראיתי רכבים כאלו .

רכבים אלו היו נפוצים למדי בשנות ה60' 70' ו80' חלקם הורכב כאן חלקם יובא לארץ , הם שרתו בצהל, מג'ב ומשטרה

וחברת חשמל .וכאילו אין כלום כיום . לעומת זאת שברולט בלייזר וטנדרים שברולט יש ויש.

יש הסבר למישהו?

אגב לי יש אחד כזה.

עוזי

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם
אני עוקב אחרי פורום האספנות לא מעט זמן ואני רואה שיש מעט מאד איזכורים לפול סייז ג'יפ וואגוניר וגלדיאטור

ראיתי שבטיול טנדרים לא היה אף לא גלדיאטור אחד וגם בטיול הקשישים שהיה בשבת לא היתה נציגות כלשהיא.

גם במיפגשי מועדון החמש בנוקיה לא ראיתי רכבים כאלו .

רכבים אלו היו נפוצים למדי בשנות ה60' 70' ו80' חלקם הורכב כאן חלקם יובא לארץ , הם שרתו בצהל, מג'ב ומשטרה

וחברת חשמל .וכאילו אין כלום כיום . לעומת זאת שברולט בלייזר וטנדרים שברולט יש ויש.

יש הסבר למישהו?

אגב לי יש אחד כזה.

עוזי

............................................................................................................אם יש לך אחד כזה,אתה מוזמן לבקר במפגש המועדון בשפלה,תתקבל בכבוד ובשמחה בשורת ה 4X4 ...
פורסם

קודם כל יש וואגוניר שנימצא כמעט באופן קבוע באיזור המפגש בנוקיה- הוא לא קשור אבל באיזור. דבר שני- מדי פעם בא לבקר טנדר משופר כזה. יש כמ כאלה בתהליכי השיפוץ אצל עוד חברי הפורום- הם לא סיימו שיפוץ ןלכן לא באים. יותר מזה- באירוע השנתי של המועדון שהיה לפני חודשיים בערך- בא "גדליאטור- אמבולנס" צבאי לשעבר במצב די מקורי! אז יש! אני אישית מאד אוהב את האוטו הזה, בינתיים אין לי... :-) לגבי "פליטי צה"ל/משטרה"- חלק גדול לצערינו נמכרו ללא אישור העלאת לכביש...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

את הוואגוניר שמגיע למפגשי נוקיה בדרך כלל עומד חבוי רחוק בחניון ראיתי אותו כמה פעמים, יש כמה מחברי ג'יפולוג שמחזיקים כלים כאלה אבל לא ממש משתמשים בהם . לפני כשנה ניסינו להרים מפגש פול סייז שכלל גם שאר רכבים אמריקאים בקטגוריה זו אך ההיענות היתה חלשה מידי.

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם

לי יש את הוואנדורה שלי כבר שנים- אבל לא נכנסתי הרבה לג'יפולוג כי זה מבאס- אני לא ממש נוסע איתה בכמה שנים האחרונות, היא יותר משמשת כמחסן- אין לי כסף להחזיק בנסיעה את כל הכלים שלי בו-זמנית...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
את הוואגוניר שמגיע למפגשי נוקיה בדרך כלל עומד חבוי רחוק בחניון ראיתי אותו כמה פעמים, יש כמה מחברי ג'יפולוג שמחזיקים כלים כאלה אבל לא ממש משתמשים בהם . לפני כשנה ניסינו להרים מפגש פול סייז שכלל גם שאר רכבים אמריקאים בקטגוריה זו אך ההיענות היתה חלשה מידי.

הרכב לא חבוי שם הרכב חונה שם כי בעל הרכב מגיע לשם ולא למפגש החמש.

הוא אלוף הארץ עד גיל 15 בסקטבורד.

פורסם
גיל 15 .

מעט צעיר , לטעמי , לואגוניר אבל אם הוא התחיל עם זה הוא כבר יגדל בכוון הנכון :roll:

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
מעט צעיר , לטעמי , לואגוניר אבל אם הוא התחיל עם זה הוא כבר יגדל בכוון הנכון :roll:

מעט בדיחות הדעת.

רכב חונה קילומטר מהמפגש חושבים שהוא מחביא את הרכב.

זה כמו שאני היום אלוף הארץ בקרטה עד גיל 10.:lol:

• תוכן חדש...