Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבירן

ראיתי שהקפצת פעמיים את האלה שלך כלפיי - לא תמיד יוצא לי לעבור על שרשירים שהגבתי בהם בשביל לראות אם יש צורך להמשך אז במקרה כזה פשוט תשלח לי הודעה פרטית.

בכל מקרה - אני לא מתמצא בדגמים של HU יותר מידי ולכן אין לי מושג מה היכולות של הHU שלך, ברור לי לפי מה שכתבת שיש לו שלוש יציאות למגברים - האם הוא מתאים להגברה אקטיבית של מערכת 3WAY? לא יודע...

מציע להתייעץ עם חברי הפורום באם כן - אז אתה יכול להתחיל ליישם את מה שייעצתי.

תיקח בחשבון שזה ידרוש ממך תוספת של חיווט RCA אחד נוסף מהHU למגבר 4 ערוצים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אבירן

ראיתי שהקפצת פעמיים את האלה שלך כלפיי - לא תמיד יוצא לי לעבור על שרשירים שהגבתי בהם בשביל לראות אם יש צורך להמשך אז במקרה כזה פשוט תשלח לי הודעה פרטית.

בכל מקרה - אני לא מתמצא בדגמים של HU יותר מידי ולכן אין לי מושג מה היכולות של הHU שלך, ברור לי לפי מה שכתבת שיש לו שלוש יציאות למגברים - האם הוא מתאים להגברה אקטיבית של מערכת 3WAY? לא יודע...

מציע להתייעץ עם חברי הפורום באם כן - אז אתה יכול להתחיל ליישם את מה שייעצתי.

תיקח בחשבון שזה ידרוש ממך תוספת של חיווט RCA אחד נוסף מהHU למגבר 4 ערוצים...

תודה אדי.

2 דברים אני לא מבין.

1. מה צריך להיות בHU כדי שיהיה אפשר לעבוד איתו בהגברה אקטיבית? (אם אדע את זה, אוכל לדעת לבד אם הHU שלי מתאים או לא, למרות שאני לא רואה סיבה שלא יתאים..)

2. למה להעביר RCA נוסף? יש לי 3 יציאות למגברים ו3 כבלי RCA מורצים מהHU.

למיטב הבנתי מה שאאלץ לעשות הוא לפצל את הRCA של הקדמיים ולהשתמש בו פעם לטוויטרים ופעם למידבאסים ואת החיתוכים לבצע מהמגבר. פיספסתי משהו?

פורסם
מה צריך להיות בHU כדי שיהיה אפשר לעבוד איתו בהגברה אקטיבית?
אני לא רואה פה בעיה כדי לעבוד אקטיבי אתה צריך להגביר כל רמקול/טויטר בנפרד ולכוון אותו.

אתה יכול לעבוד אקטיבי עם כל רדיו דיסק רק בעיה עם אתה רוצה להגיע לתוצאה טובה אמור להיות אקוליזר טוב שתוכל לחתוך בתדרים רצויים ולהגיע לתוצע רצויה.

גם במגבר אתה חותך תדרים רצויים לכל ערוץ.

מידע מפורת תקרא ב FAQ שתבין איך זה עובד.

למה להעביר RCA נוסף? יש לי 3 יציאות למגברים ו3 כבלי RCA מורצים מהHU.
נכון אתה יכול לפצל דרך מתאם.

לגבי כיוונים כדי להגיע לתוצעה שתאהוב אותה עדיף לכוון כל ערוץ בנפרד.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם
אני לא רואה פה בעיה כדי לעבוד אקטיבי אתה צריך להגביר כל רמקול/טויטר בנפרד ולכוון אותו.

אתה יכול לעבוד אקטיבי עם כל רדיו דיסק רק בעיה עם אתה רוצה להגיע לתוצאה טובה אמור להיות אקוליזר טוב שתוכל לחתוך בתדרים רצויים ולהגיע לתוצע רצויה.

גם במגבר אתה חותך תדרים רצויים לכל ערוץ.

מידע מפורת תקרא ב FAQ שתבין איך זה עובד.

נכון אתה יכול לפצל דרך מתאם.

לגבי כיוונים כדי להגיע לתוצעה שתאהוב אותה עדיף לכוון כל ערוץ בנפרד.

690UB לא נועד לעבודה אקטיבית. יש לו רק יציאות לקדימה,אחורה וסאב. יש לו שליטה מסויימת על סאב,FADER,BALANCE ובוסט.

לפותח שירשור, תגדיר תקציב אחרת תתכונן לבניה של רכב מחדש והשתלה של מנוע BIG BLOCK... איזה 7 ליטר

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

עזבו את התקציב לרגע.

אני אנסח את השאלה בצורה שונה.

בהנחה והרכיבים הקיימים הם:

HU:

Pioneer 690ub

מגברים:

JBL GTO504 - מגביר את הקומפוננט וה6*9

Lightning Audio B2.250.1 - מגביר את הP1.

קומפוננט:

Lightning Audio S4.65C

6*9:

פיוניר 260W או משהו כזה...

סאב:

רוקפורד P1

ואני עובר לתצורה הבאה:

יציאת הפרונט של הHU מתפצלת ומתחברת לארבעת הערוצים של הGTO504. משם מוגברים מורל דוטק אוביישן אקטיבית והתדרים נחתכים ע"י המגבר. + מגבר 2 ערוצים נוסף כלשהו למורל טמפו 6*9 (או מגבר לטוויטרים, וה6*9 והמידבאסים יהיו על הJBL).

צפוי לי שיפור ניכר באיכות? אוכל להשיג שיפור נוסף גם בעוצמה?

שוב, בלי קשר לתקציב.

• תוכן חדש...