Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אפשר לבקש הכל. תמיד אפשר לפנות לבימ"ש. השאלה היא כיצד תוכיח שכך קיבלת את הרכב (האם צילמת?).

אגב, לטעמי האחריות צריכה להיות מפגוש אל פגוש, ומושבים שמתבלים אחרי חצי שנה צריכים להיות כלולים בזה. אני מניח שכל שופט בבית משפט לתביעות קטנות יבין זאת.

רק הערה קטנה: אנחנו לא מכירים, אבל אני מכיר את הסטודנטים למשפטים שהגופים האלה שולחים לתביעות קטנות כדי להגן עליהם. במידה ואתה כבד-גוף, אני מניח שהם יגידו שזו הסיבה. אין כאן כוונה להעליב, כמובן, רק שתהיה מודע לזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפי שכבר ציינתי, על הטמטום שלי אני לא מתכוון להלין (לא מתכוון לשחק על העובדה שכך קיבלתי את הרכב מהיבואן). יש פה עניין אחר, של בלאי מטורף שכביכול התרחש בכיסא הנהג לאחר פחות מחצי שנה. השאלה היא האם ברגע שהיצרן נתן תשובה שלילית (לכאורה, אני כבר לא סומך על שום דבר שיוצא לצ'מפיון מוטורס משפורפרת הטלפון), יש בכלל טעם לפנות לבית המשפט, שכן בית המשפט עלול לטעון שהיצרן טען את מה שטען ולכן אין מה לערער על תשובתו.

דרך אגב, כן, אני כבד גוף, אך לדעתי זה עדיין לא הגיוני שכבדות גופי תגרום לבלאי שכזה לקרות. אבל תודה שהערת את עיניי.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לדעתי תעלה את שני הטיעונים בבית המשפט, בסגנון של: גם אם נקבל את טענת היצרן/יבואן, לפיה זהו בלאי, הרי שלא ייתכן כזה בלאי תוך חצי שנה. אם במקרה, תוכל להביא דוגמאות של יבואנים אחרים או יבואן זה, שהוחלפו הריפודים, בכלל תעלה את סיכוייך. כמובן, שפוסטים בפורום הם לא דוגמא, אלא כתבות בעיתון או עדויות ישירות אישיות, או תדפיסי מוסך וכו'. אולי אפשר למחוק את הפרטים המזהים של הרכב/בעלים ורק להשאיר גלוי את העבודה ושם הרכב. בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ידידי, אתה בבעיה.

יהיה לך מאוד קשה להוכיח שהבלאי אינו בגלל שימוש לא סביר...בעיקר כי הרכב כבר עבר 15K ק"מ שזה לא מעט בחצי שנה.

אתה תקוע מול יבואן שנכנס איתך לפינה שמבחינה שירותית כנראה עושה טעות. כל מה שאתה יכול לעשות הוא להצביע ברגליים (או עם הארנק) וזהו. אני לא חושב שפניה לבית משפט תשרת אותך, אני בהחלט מקווה שכן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אתן לך את המלצתי

1 - דבר עם גל, מנהל המכירות, במספר טלפון שרשמתי לך. גל איננו נציג שירות, הוא מנהל מכירות, ועל כתפיו יושבת אחריות גדולה יותר ממה שנראה לך. מה שגם הוא לרוב אדם נחמד.

2 - דבר עם עורך דין, עקב תפקידי שדורש שימוש מתמיד בעורכי דין, אני יכול להמליץ לך על אחד, שהוא גם חבר (האמת, קנה ממני אוטו לפני כמה חודשים, בחור ממש נחמד). הוא אוהב צדק שיוצא לאור. אני מניח שהוצאות המשפט יכסו את העלות שלו.

0508426242 קוראים לו רון, תמסור לו שאסף, זה ממנו הוא קנה את הוולוו, שלח אותך.

3 - אם תרצה עותק של האחריות, זכותך לקבל את זה.

גם אני אישית רכשתי מותג של סיאט, האמת, שלפני החתימה כולם היו נחמדים, מאותו הרגע כמובן שהיחס משתנה (ועל זה כתבתי מכתב אשר בו אני מנסה להבין, איך יכול להיות שבישראל, המוכר מרגיש שהלקוח חייב לו משהו וצריך לשרת אותו, ולא שהלקוח הוא לקוח, וצריך לשרת את הלקוח).

אציין עוד - מחלקת השירות של צמפיון לא פתרה לי את הבעיה (אבל כן אמרה שאקבל את המקדמה שלי בחזרה, מה שכמובן הגיע לי על פי החוק).

לאחר שיחה עם דדי מהפורום (DKNY2 לדעתי), הוא פנה בעצמו (הוא לא היה חייב) לגל, מנהל המכירות. רק אז גל פנה אליי, וניסה לפתור איתי את הבעיה. לכן, בסיאט יש לפחות עובד אחד טוב, קוראים לו דדי. בסופו של דבר העניין שלי ענה על סיפוקו (אציין שאני עדיין מחכה לשיחה מצמפיון עוד מיום חמישי לאחר שדרשתי לקבל ספר אוניה לרכב).

לרוב האחריות היא פגוש - פגוש. ולמעט הוכחה שהגי'נס שלך גרם לשפשוף, אין סיבה שלא יתקנו, גם אם זה נזקי שמש.

דעתי איננה דעה משפטית. אין להתייחס אלא מלבד להמלצה בלבד.

אני הייתי מדבר עם רון.

פורסם

תודה רבה לכם על תגובותיכם.

המצב פשוט מכעיס. אני כבר לא יודע האם באמת להאמין לצ'מפיון כשהם טוענים שהיצרן (לאחר פנייתי אליו) החליט שהאחריות אינה מתקיימת במקרה הזה. בהנחה וסיאט אכן משתפים פעולה עם צ'מפיון במקרה הזה, אני תוהה האם זה מאפיין רק את סיאט או את כל קונצרן פולקסווגן. הם לא באמת חושבים שאני ארוץ לרכוש רכב חדש מהם בפעם הבאה, נכון? כנראה שכמה עשרות אלפי שקלים הכנסה לא ממש מדברים אליהם, הם חיים טוב גם בלעדיי.

בכל אופן, כפי שהבטחתי בתחילת הדיון, אני מתכוון ללכת עד הסוף. אסף, בהמלצתך, אני אפנה מחר לרון וגם לגל (שוב, פניתי אליו כבר בשבוע שעבר). גם אם התוצאה הסופית תהיה מאכזבת, לפחות אדע שניסיתי הכל. אני פשוט מסרב לקבל את העובדה שאני מחזיק ברכב חדש שבחובו שנתיים אחריות, וכשאני באמת זקוק לה, אין אבא ואין אמא.

שוב תודה.

פורסם

יש מצב שתעלה תמונות של הנזק ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יש לך אקדח/אולר או משהו בסגנון שתלוי על החגורה בצד שמאל?

הרי לא תגיד שבמצב כזה הסכמת לקבל רכב חדש?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

לא אקדח, לא אולר, בטח שלא חגורה, ויותר מזה - אני לא טיפוס של ג'ינסים כלל וכלל. וכן, עד כמה שזה נראה טפשי (ובתמונות זה נראה אפילו יותר מפחיד מבמציאות), כך קיבלתי את הרכב. וכן, אני אידיוט שלא ציינתי זאת בעת החתימה על מסמך קבלת הרכב (סקילת האבנים תיחסך מכם).

ואחרי כל הנתונים הנ"ל, מישהו באמת חושב שזה בלאי שעלול להיגרם אחרי חצי שנה? לדעתי גם לא אחרי 15 שנה.

פורסם

קשה להאמין לך.

זה בלאי לכל דבר וענין,ואלא אם כל עובדי סיאט חגגו לך על הרכב במפעל, אין מצב שקיבלת אותו ככה.

STI 2004

פורסם

חוששני כי אתה תתקשה לשכנעה שופט, ידידי.

כי בערך כך נראה בלאי טבעי של חצי שנה של כניסות ויציאות ממושב נהג עם חפץ קשיח מחובר לחגורה, במיוחד אם היו הרבה מחזורים כאלה ביום. ויש תפקידים רבים בהם אנשים נכנסים/יוצאים מרכבם עשרות פעמים ביום.

חבל שדחית פניתך לצ'מפיון כ"כ הרבה זמן.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני מוכן להישבע שכך קיבלתי את הרכב. לא גירדתי, לא שפשפתי, אין לי כלבים שהסעתי ברכב, לא קרעתי ולא שרפתי. יותר מזה, אם השמש עלולה לגרום לבלאי שכזה, גם זה נשלל כי הרכב חונה חמישה ימים בשבוע בחנייה מקורה בקומה חמישית של בניין רב קומות.

כי בערך כך נראה בלאי טבעי של חצי שנה של כניסות ויציאות ממושב נהג עם חפץ קשיח מחובר לחגורה, במיוחד אם היו הרבה מחזורים כאלה ביום.

לא לובש ג'ינסים, לא לובש חגורות.

אגב, אם הבלאי היה 'יותר סביר', זה כן היה אמור לעמוד בתנאי האחריות?

כלומר, היו מחליטים להחליף כיסא על סמך בלאי קל יותר שקיים בכיסא?

לא מצליח להבין את ההיגיון.

פורסם

לצלם כסא דומה במספר מכוניות עם קילומטרז' נמוך יותר וגבוה יותר כדי להוכיח שהמצב אינו טבעי ושהפגם אינו נורמלי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...