Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היה לי מבחן מעשי (טסט) למשאית מעל 12 טון ©.

עמדה מונית בתחנת אוטובוס בצד ימין ואני נסעתי בנתיב שלי (הימני מתוך 2 בכיוון הנסיעה)...המונית התקדמה לקראת סוף התחנה בלי לאותת או משהו ונעמדה שם, ובלטה 5 ס"מ לכביש. הורדתי את הרגל מהגז וגלשתי לאט (כ20 קמ"ש) למקרה שהוא יתפרץ לנתיב שלי, הבוחן אומר שהייתי צריך לעצור ולתת לו לעבור. עכשיו שתבינו, המונית עומדת שם בלי להפעיל איתות שמאלה, ככה שאני בעצם לא יודע מה הוא רוצה, אולי הוא מחכה לנוסע, אולי הוא מחטט באף,:? וכו'. הורדתי את הרגל מהגז והתחלתי לגלוש במהירות איטית והמונית לא השתלבה בנתיב אז אם אני אעצור אני אחסום נתיב נסיעה סתם ככה ומכיוון שהמונית לא מאותתת אז ישנו מצב גם שאני אעצור סתם והמונית תמשיך לעמוד בתחנה. בכל מקרה הבוחן אמר לי לנסוע יותר לאט ושמתי ברקס לכימעט מצב עצירה, והמונית יצאה מתחנת האוטובוס לפני ונסעה.

שתבינו הטסט למשאית כזאת הוא שעה, אפילו טיפה יותר. נסעתי טוב, לא נגעתי בשום מקום במדרכות וכו ובגלל הקטע הזה הבוחן הכשיל אותי (זה מה שהמורה אמר לי אחרי שדיבר עם הטסטר).

לדעתי זה ממש לא מוצדק, ואני כבר לא מדבר על זה שהמונית צריכה לתת זכות קדימה לפני שהוא יוצא מתחנת האוטובוס.

פורסם

בתור אחד שהתנסה בכמה שיעורי משאית ומתכנן להוציא את הרשיון איפשהו בשנים הקרובות, אני מסכים איתך. יש אלף ואחד גורמים אחרים, חשובים הרבה יותר, שעליהם נמדד הנהג. נראה שהבוחן שלך פשוט לא יודע להבחין בין עיקר לתפל.

פורסם

איזה קטע, על הדבר ההפוך הכשילו את מי שעשה טסט לפני (ברכב פרייבט).

הוא נסע בדיוק כמוך והמונית אותתה ורצתה לצאת, הוא האט וכמעט נעצר ונתן לה לצאת - הטסטר הכשיל אותו בטענה שאסור היה לו לעצור ולעכב את התנועה מאחוריו ושזכות הקדימה מגיעה לו.

הקיצר מה שלא תעשה זה לא יהיה טוב :?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...