Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמים מקבילים [למאזדה 3]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פירמת מכוניות מייצרת מדי שנה קולקציה שכל אחת ממכוניותיה מיועדת לתחום מסויים. (מנהלים, שטח, משפחתי, מיני וכו').

לאיזה דגם מתאימה מאזדה 3?

עד כמה שידוע לי, מאדה 3 מקבילה להונדה סיויק, סובארו אימפרזה וטויוטב קורולה.

כל אלה נקראות משפחתיות?

מהם הדגמים המקבילים בשברולט, ניסאן, יונדאי, קאיה ופורד? (שוב, כנראה שאני מתכוון למשפחתיות).

פורסם

סיווג מכוניות - נושא טיפה חמקמק מכמה סיבות: אחת לכמה זמן יוצאת מכונית שלא מתאימה לצורות שיוצרו עד אז וחוצה קבוצות או מגדירה אותן מחדש (כמו מיניואן/מיקרואן וכאלה). סיבה נוספת לחמקמקות - המכוניות גדלות עם השנים. עוד סיבה לבלבול היא סיווג אירופאי וסיווג אמריקאי שונים. נהוג להשוות לפי בסיס גלגלים (מרחק ממרכז גלגל קדמי לאחורי). מה שתארת נקרא בארץ משפחתית ובאירופה: משפחתית קטנה.

פורסם

לא ממש.

כאן משחקים בנדמה לי.

מה שקרוי בארץ מכונית משפחתית הוא בעצם מכונית קומפקטית ולא משנה כמה מטר פח מחברים לה מאחורה בצורת בגאג'.

מה שקרוי כאן "מכונית מנהלים" היא בעצם המכונית המשפחתית האמיתית.

אותו כנ"ל לגבי מכוניות הסופר מיני שעם או בלי בגאג' נשארות סופר מיני למרות שכאן מנסים לקרוא להם משפחתיות (הדוגמא האחרונה, מאזדה 2)

פורסם

חחח כן בדיוק ככה... בארה"ב האימפלה נחשבת רכב בינוני (mid-size) בעוד כאן היא אחת ממכוניות הסדאן הגדולות ביותר, אם לא הכי גדולה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...