Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור לבן חוקי ?

KingBen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!

יש לי רכב שהגיע לי חדש מהחברה עם " פנסי קסנון " .

כשאני שם אור גבוה אז האור הוא בצבע צהוב , (אני חושב שזה אומר גם שהאורות חניה שלי צהוב)

רציתי לדעת זה חוקי להפוך לי את זה לצבע לבן ? כי יש לי כבר פנסי דרך רגילים בצבע לבן (קסנון)

זה חוקי ומותר לשים את האורות הגבוהיים בלבן ??

שאלה שנייה:אני רוצה לשים בלוחית רישוי שלי מאחורה גם שתי נורות בצבע לבן כמו שיש ללקסוסים ..

כרגע זה בצבע צהוב אצלי .. זה חוקי ומותר ?

תודה רבה רבה לעוזרים !! אשמח להתייחסות מכל אחד ואחד !!

שבת שלום לכולם !!

נ.ב

סליחה אם זה לא שייך לכאן כן קראתי את החוקים .

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה: טכנית אתה לא יכול כי התאורה לא מקורית מיצרן הרכב. הפנס וכיוונו הם הפרמטרים שקובעים כי פנס הוא חוקי ומאושר - וזאת לא ניתן לשנות אלא רק ע"י ייצור מקורי של יצרנית הרכב.

לשים אור לבן בלוחית הזיהוי - אני חושב שזה אפשרי. לבן או צהוב. תחכה לעוד תגובות כי אני לא סגור על עצמי.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
בנוגע לשאלה הראשונה: טכנית אתה לא יכול כי התאורה לא מקורית מיצרן הרכב. הפנס וכיוונו הם הפרמטרים שקובעים כי פנס הוא חוקי ומאושר - וזאת לא ניתן לשנות אלא רק ע"י ייצור מקורי של יצרנית הרכב.

לשים אור לבן בלוחית הזיהוי - אני חושב שזה אפשרי. לבן או צהוב. תחכה לעוד תגובות כי אני לא סגור על עצמי.

כן אבל מצד שני זה אור גבוה... הוא אמור גם ככה לסנוור.. בפנסים הרגילים אני לא אגע כי זה יש לי כבר...

אתה בטוח שזה לא חוקי?

ובקשר לאור לבן בלוחית רישוי, תודה אני אחכה לעוד תגובות..

פורסם

המטרה של ה"אור גבוה" זה לא לסנוור אלא להאיר בצורה טובה יותר דרך חשוכה, למיטב ידעתי זה לא חוקי להחליף אלא אם כן זה יוצר ע"י היצרן כמו שזה לא חוקי להתקין קסנון במקום אור רגיל ברכב שלא בא מהחברה מצויד בפנסי קסנון.

לגבי פנסי לוחית הרישוי, חוקי וניתן לעשות זאת. רק לא להגזים כדי שלא ימשוך יותר מידי תשומת לב, שים נורות עם אור מעודן ולא יגידו לך על כך כלום. זה ניראה ממש טוב ומוסיף ליופי של הרכב.

אם אפשר לשאול באיזה רכב מדובר? סתם סקרן.

פורסם
המטרה של ה"אור גבוה" זה לא לסנוור אלא להאיר בצורה טובה יותר דרך חשוכה, למיטב ידעתי זה לא חוקי להחליף אלא אם כן זה יוצר ע"י היצרן כמו שזה לא חוקי להתקין קסנון במקום אור רגיל ברכב שלא בא מהחברה מצויד בפנסי קסנון.

לגבי פנסי לוחית הרישוי, חוקי וניתן לעשות זאת. רק לא להגזים כדי שלא ימשוך יותר מידי תשומת לב, שים נורות עם אור מעודן ולא יגידו לך על כך כלום. זה ניראה ממש טוב ומוסיף ליופי של הרכב.

אם אפשר לשאול באיזה רכב מדובר? סתם סקרן.

דבר ראשון , תודה רבה!!

אתם אומרים לא חוקי סבבה אבל לא חוקי משטרה? או לא יעבור לי טסט?

ללוחית רישוי איזה נורות לבנות ועדינות ניתן לקנות? איך זה נקרא?

מדובר ברכב טויוטה קאמרי פרימיום, רכב מדהים!!! ממליץ לכל אחד ואחד!!!

• תוכן חדש...