Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש רכב ממישהו שעושה ליסינג מימוני פרטי ומחזיק ברכב 30 חודשים (עכשיו מסתיים החוזה שלו מול חברת הליסינג), הרכב הוא של שלמה SIXT.

המוכר מעוניין להשלים את החסר לחברת הליסינג ולרכוש מהם את הרכב ולמכור אותו הלאה, על מנת לחסוך יד אני מבין שיש סידור מול חברת הליסינג שעושים חוזה מולם ומול המוכר והם מעבירים ישירות את הבעלות לקונה הסופי.

התקשרתי אליהם וניסיתי להבין את הפרוצדורה - הבנתי שיש חוזה משולש שחותמים עליו כולם - אני מעביר לחברת הליסינג את החלק שצריך להשלים להם, למוכר את החלק היחסי שלו ואז חברת הליסינג שולחת לי תוך 14 יום יפוי כוח להעברת בעלות.

האם למישהו יש ניסיון עם הפרוצדורה הזאת? האם יש בורות שאני צריך להזהר מהם? כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

פורסם

זה כמו שתיארת.

אתה מעביר לליסינג את הסכום שמגיע להם - הם בתמורה מעבירים לך אישור שהאוטו יועבר על שימך וינתן לך יפוי כח בעת השרת השיעבוד (הסיבה ל14 יום הנ"ל) ולמוכר אתה נותן את יתרת הכסף.

שים לב שאם הרכב הוא על שם החברה - מדובר בירידת ערך נוספת לעומת על שם הבחור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תתפלא.

ד"א - כמו שכתבתי - אני מקווה ששמת לב שקיימת ירידת ערך בגין ליסינג מימוני שרשום על חברת הליסינג (כמדומני 8 אחוז או משהו דומה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה, שמתי לב.

והמשעבד במקרה הזה הוא כאל (האלה מכרטיסי האשראי) שממנו את העסקה המימונית, בדרך כלל יש גוף מממן בליסינג מימוני פרטי שהוא לא חברת הליסינג עצמה.

תתפלא.

ד"א - כמו שכתבתי - אני מקווה ששמת לב שקיימת ירידת ערך בגין ליסינג מימוני שרשום על חברת הליסינג (כמדומני 8 אחוז או משהו דומה)

ליביו

• תוכן חדש...