Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי מאזדה 3 מודל 2005 יד שניה ונתקלית ב2 תקלות אשמח לקבל מכם חוות דעת,

בעיה ראשונה ,

איתות ימינה,כאשר אני נותן איתות שמאלה ומסיים את הפניה ידית האיתות קופצת חזרה למקום,מה שלא קורה כאשר אני מאותת ימינה,מה דעתכם?

בעיה שניה,

נורת כריות האויר דולקת,חבר בדק את הבעיה בעזרת מחשב והוציא לי רשימת קודים ,אם יש כאן מישהו שיודע לתרגם לי אותם למילים אשמח לקבל עזרה.

תודה.

פורסם

לגבי ידית האיתות, כפי הנראה החלק שמפסיק את האיתות בידית נשבר. להערכתי תאלץ להחליף את ידית האיתות או להחזיר באופן יזום את הידית למקומה כל פעם שתיישר את ההגה חזרה.

לגבי קודים של כרית האוויר, לא הייתי מתעסק עם זה (דבר בטיחותי ממדרגה ראשונה). פנה למוסך מורשה בהקדם האפשרי ובדוק. גם אם הכל תקין, רק מהחשש שכרית תפרוץ לך באמצע נסיעה, לא כדאי שתחכה, שלא לדבר על מצב שמשהו אינו תקין ואתה עלול חס וחלילה למצוא עצמך במצב בו תיזדקק לכרית האוויר אולם היא לא תפעל.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...