Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנדה רובוטית מודל 2007.

נתחיל מההתחלה: תדלקתי את הרכב ובמקביל מיליתי מים לווישרים, בסוף קפצו לי מים כי מיליתי יותר מידי ואז נשפך קצת על האזור של הרצועות של מדחס המזגן(קצת מים לא כמו שטיפת מנוע...:wink:), פתאום שמעתי קליק והרכב נדם....

סיימתי את התדלוק ובאתי להניע את המנוע. אבל הוא השמיע קולות אנחה אהה.. אהה.... חיכיתי עוד כדקה וניסיתי שוב ואז הוא הניע אבל גם עם קצת קשיים. מאותו רגע נדלקה מנורת "בדוק מנוע", למזלי נסעתי ללימודים בחיפה ממש ליד מוסך הכוכב שמהם אני מקבל שירות טוב. הם חברו לדיאגנוסטיקה וקבעו שמודבר בחיישן סל"ד(מה זה?). הם אמרו שזה גורם לבעיות גם בהנעה(האומנם?).

אתמול בערב(13/10) והיום בבוקר שוב היו לי ולאשתי בעיות הנעה, בערב אני ניסיתי להניע ושוב המנוע עושה אה... אהה... ללא הצתה ! יצאנו מהרכב נעלנו עם הלחצן במפתח וטיילנו 3-4 דקות. חזרנו והנענו בצורה תקינה. היום בבוקר(14/10) אשתי חוותה שוב בעיה: פעם ראשונה אה... אהה.... ללא הצתה! פעם שניה אפילו לא נתן את האנחות(אין תקתוקים כאילו בעית מצבר!). פעם שלישית הניעה אבל תוך כדי אנחות מצד המנוע.... מחר אני שוב לומד ואני אקח את הרכב למוסך בשנית. למה להתייחס? מה לומר להם לבדוק? חומר רקע חשוב: הוחלף ממש לאחרונה מצבר חדש! והוחלף לוח מקשים בקודן. אני פוחד שמדובר אולי בניתוק מצד הקודן.

נזכרתי בעוד משהו: לפני מספר ימים גם היתה לאשתי בעית הנעה(לפני החלפת החיישן) ולאחר שהצליחה להניע דלקה לה נורה של המפתח....(יותר נכון מנעול עם מפתח). היא כבתה את הרכב והניע שוב והנורה נעלמה.

סליחה שהארכתי,

אודה לכל העוזרים 8)

פורסם

הנורה עם המנעול והמפתח זה כי היא הניעה עם דלת פתוחה, אז הבגאז לא ננעל.

לגבי שאר הבעיות, קשה לומר מה זה אהה... אהה.. שאתה מתאר. האם הסטרטר מספיק חזק כדי לסובב את המנוע? יש מספיק מתח?

חיישן סלד יכול לגרום לבעיה, אבל למה שהוא יתקלקל בגלל מים?

בעיקר כשהבעייה עדיין קיימת.

אולי המיקום של החיישן לא בדיוק על השיניים, אבל אם הרכב מניע אחר פעמיים כשנועלים ומדליקים, אולי זה האימוביליזר המקורי או הקודן

פורסם

קשה להעביר צליל בפורום אבל "אהה... אההה..." זה כאילו(רגע חושב...), כאילו הנעת רכב גיר ידני כשהוא בהילוך אז הוא קופץ לך ועושה אהה...:lol: בכל אופן זה לא מגיע לרעש ההצתה.

פורסם

קודם כל, אל תלך לכוכב. לעולם.

אם אתה צריך חיבור למחשב, תלך למוסך זאב באיזור תעשיה בלו בנד.

אני מטפל אצל מיכאל במוסך GTA, ממליץ לגשת אליו (נמצא בפינת כביש IPC עם שדרות ההסתדרות - ליד מוריס הפחח).

משכנתא זה קל

פורסם

בקשתי חוות דעת מקצועית על הבעיה שלי ולא המלצה על מוסך.

למה לדעתך לא כדאי ללכת לכוכב? אולי מה שלא טוב לאחד כן טוב לאחר?

פורסם
בקשתי חוות דעת מקצועית על הבעיה שלי ולא המלצה על מוסך.

למה לדעתך לא כדאי ללכת לכוכב? אולי מה שלא טוב לאחד כן טוב לאחר?

את הבעיה המוסך יפענח.

לא כדאי כי חיים ויעקוב כבר לא שם, והחבר'ה החדשים לא יודעים כלום ולא מקצועיים בשיט.

חפש בפורום זה, בפורום IAROC, בפורום FIAT_CLUB ועוד עדויות בעניין.

אבל אם טוב לך,

משכנתא זה קל

פורסם

לפי הבדיקה בדיאגנוסטיקה הבעיה היא במצבר שממש לאחרונה החלפתי ואני מודה שחסכתי ושמתי אחד שמיוצר בוולטה אבל שמו "משהו אנרג'י"(לא ממש זוכר). לטענת המוסך המצברים האלה לא באים טוב עם הפנדה והוא המליץ על מצבר שנפ מק"ט CN63.

• תוכן חדש...