Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מאוד. אני בעד אכיפה מוגברת וקנסות סופר אכזריים עד שילמדו להתנהג ולכבד את שאר משתמשי הדרך.

למי שלא ברור לו : השוליים (במיוחד בכביש מהיר) נועדו למקרי חירום . (זה נכון גם לניידות שאוכפות מהירות או סתם עושות ביקורות מטרידות)

אתמול הייתי עד לכמעט כמה תאונות כאשר רוכבי אופנועים ניסו לעקוף אחד את השני בתוך השוליים השמאליים הצרים באיילון צפון.

אפילו כבוד אחד לשני אין להם...

גם כמעט אחד נתקל בי , אופנוע רחב יחסית נסע בשול השמאלי של איילון דרום הפעם , קצת אחרי השלום איפה שאין מקום אפילו לקטנוע. ניסע לעקוף אותי (בפקק, נסיעה איטית) דרך השול הזה ואילץ אותי לזלוג לנתיב האמצעי כדי לא למרוח אותו על הקיר תוך כדי שהוא מנסה להידחף.

אתמול כמעט נכנסתי באחד שבירוק בפניה שמאלה דפק ברקס פתאומי ופשוט החליט לעלות על האי תנועה ולחצות לצד השני כמו הולך רגל כי בכיוון שהוא רצה להגיע אליו היה רמזור אדום לרכבים.

שניר, אל תהיה תמים . המהות של להיות רוכב דו"ג זה לבצע עבירות תנועה בצורה בלתי נשלטת.

יאללה מתי מעלים את תעריפי הביטוח של הקטנועים עוד קצת ? הם פשוט כמו זבובים שדורשים מכה עם העיתון.

אני מוכן לעמוד בפקקים כמה שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אדון שניר 106, אתה מוכן להתחייב על כך שכול רוכבי הדו''ג נוהגים כמוך?

וכן אם בחוק קבעו שזו עבירה לכלי ממונע לנסוע בשולי הדרך אז זה תקף גם לגביכם, תאמין או לא. אז יש לך שני אופציות, האחת היא לצפצף על חוקי התנועה ולנסוע בשוליים ולקוות שלא יתפוס אותך שוטר והשניה היא לעמוד במסגרת החוקים ולעמוד ולסבול בפקק כמו כול אזרח אחר.

היו לי הרבה הזדמנויות לנסוע בשוליים באין מפריע אבל אף פעם לא עשיתי זאת, יאללה שתתחיל חגיגת הדוחות, אולי ככה הגרעון יקטן:lol:

אם אתה תהיה מוכן להתחייב שאף אחד מכם "הפחיות" לא יהרוג אותי - או יעבור נתיב בלי לאותת, או ידליק איתות ו0.1 שניה אח"כ כבר יעבור נתיב, או ידליק איתות + יראה אותי בא + ישמע את הרעש שלי (השכנים טוענים ששומעים טוב) אבל בכל זאת יכנס לי לנתיב - אז אני מוכן לנסוע איתכם בפקק.

עד אז - אני מעדיף להיות "עבריין שוליים" - וכמו שנאמר, אז זהו - שלא - זה לא תקף לגבינו כי החוק מתיר לנו לנסוע בשוליים בשעת עומס. ואם מישהו נוסע כמו מטורף - אז יש חוק אחר - אני חושב שזה בחור בשם דרווין דיבר עליו, שאומר שהטיפשות כבר תשיג אותו.

אני דואג לעצמי ולבריאותי, לא אסע מהר בשוליים (הנסיעה האיטית הצילה אותי פעמיים מנהגת (למה זה תמיד נהגת?) שהחליטה לחתוך לשוליים כשאני בערך 3 מטר ממנה והייתי צריך לבצע בלימת חירום - וכמובן המבט המטופש הזה של "אופס ..יש כאן מישהו ..:oops: אה.. באמת ? וגם צריך להסתכל במראה? לההה.. טוב להבא אלמד"

פורסם

זהו, ש 6.15 הן לא ממש שעות עומס טיפוסיות.

בשעות האלו התנועה די זורמת, ומי שממש ממהר שיצא 5 דקות קודם מהבית.

ואם לא, שישלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן התגובה שלך פשוט מגעילה אותי, כמה שנאה יש לך כלפינו.

בתור בעל קטנוע אני יכול להגיד לך על הרבה מקרים שאני נתקל בהם יום יום,

ויש לי שאלה אליך, אם היית מחכה ברמזור כשיש 3 אופנועים לפניך מן הסתם היית מצפה שיעמדו במקביל אחד לשני ,נכון?!

ואם הם היו נעמדים אחד אחרי השני (כמו רכב, וכפי שהחוק היבש מחייב) אז מה?! רבע שעה היית מקלל באוטו \ נכון?!

אז מה אם אמא עם הבת שלך חותכת אותי כמו כלב וזורקת אותי לשוליים כשאני בימין נוסע ואז ברמזור אני שואל למה עשית את זה היא אומרת לי בגלל שהנהג בשמאלי נסע לאט, ובשיא החוצפה שאני שואל אם הייתי משאית אם היא גם הייתה מעזה לעשות את זה , היא עוד עונה לי שלא.

זו תופעה שאני נתקל בה יום יום,או סתם נהג ליסינג שיושב לי על הזנב , במרחק של מטר ממני שאם אני מחליק אין אפילו סיכוי שהוא מספיק ללחוץ על הברקס( ואני בכלל לא מדבר על לעצור).

תגיד לי באמת איפה אתה חונה שפעם הבאה שאתה בא לת"א או לקניון אני אתפוס לך מקום חנייה שלם.

פשוט מכעיס אותי השנאה שלך אלינו.

נ.ב.

אני לא כועס עליך באופן אישית , פשוט התפיסה שלך כלפינו שקיימת לעוד מספר נהגים ברכב.

אביב8)

פורסם

הדרמה קווין מעליי תוריד טורים, אז תקבלו קצת דוחות מה יש? אם החוק אומר שאסור לשום כלי רכב לנסוע בשוליים זה תקף לגביך.

תתחיל להתרגל

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אולי זה יגרום ליחס ולצורת מחשבה שונה בנוגע לרוכבי הדו"ג.

מן הראוי שרוכבי הדו"ג יתחילו לחשוב מחשבה שונה לגבי הנהיגה. אני רוצה להזכיר את ההתנהגות המסוכנת שבה אני נתקל מדי יום די הרבה פעמים: זגזוגים.דחיפה בין מכוניות בטור.עקיפה מימין. נסיעה משמאל לקו הפרדה רצוף. נסיעה על המדרכות וחצית איי תנועה. נסיעה נגד כיוון התנועה בחד סטרי. עצירה על מעברי חציה. חציית צמתים באדום. אופנועים "ספורטיביים" שנוסעים במהירות המראה של מטוס ומרימים גלגלים. חבל שאין לי הכשרון לכתוב אקרוסיטיכונים כמו בהגדה של פסח.

אני רוצה להדגיש שמדובר בהתנהגויות שבהן אני נתקל מספר פעמים ביום, לא איזה משוגע תורן כמו ה-BMW מה- YouTube.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אשאל שאלה רצינית לגמריי ודיי בתמימות, תחשבו רגע לעומק לפני שאתם עונים, אם במידה ותנאי הדרך מאפשרים זאת, קרי השול רחב מספיק ויש לי טווח ראיה, למה שאני בתור נהג רכב לא אתחיל לסוע על השול הימיני עד שארצה להשתלב שוב בתנועה? מה ההבדל ביני לבין אופנוע? שנינו כלי רכב ממונעים אשר חלים עלינו אותם חוקים על פי המחוקק אז במידה והתנאים מתאימים מה מונע ממני לנהוג כמו כל אופנוען ופשוט לעקוף מהשול?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

למען האמת, אני מעדיף שיסעו בשוליים, במקום שיזגזגו. את אלו שמזגזגים אני מצפה מהמשטרה לתפוס, ושלא תעשה לעצמה חיים קלים עם אלו שבשולים. הרי אלו המזגזגים מהווים הפרעה וסכנה חמורות יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

את האמת אכיפה לא כ"כ אפקטיבית.

רוכבי הדו גלגלי למיניהם מועילים יותר שהם נוסעים בשוליים מאשר בכביש למרות שזה נגד חוקי התעבורה.

מה שכן המשטרה שוב מוכיחה לנו שהפשע המאורגן בישראל זאת היא,וזה כבר לא נהייה חלוקת דוחות לנהגיה אלה-גביית דמי חסות לכל הנהגים בישראל.

פורסם
אני אשאל שאלה רצינית לגמריי ודיי בתמימות, תחשבו רגע לעומק לפני שאתם עונים, אם במידה ותנאי הדרך מאפשרים זאת, קרי השול רחב מספיק ויש לי טווח ראיה, למה שאני בתור נהג רכב לא אתחיל לסוע על השול הימיני עד שארצה להשתלב שוב בתנועה? מה ההבדל ביני לבין אופנוע? שנינו כלי רכב ממונעים אשר חלים עלינו אותם חוקים על פי המחוקק אז במידה והתנאים מתאימים מה מונע ממני לנהוג כמו כל אופנוען ופשוט לעקוף מהשול?

החוק הוא אחד לכולם, אלא אם נכתב אחרת.

בגרמניה יש כבישים שבהם בתנאי עומס השוליים נפתחים לתנועת כל כלי הרכב, והרשות מסומנת על ידי תמרור משתנה המופעל על ידי בקרת התנועה. מדובר בעיקר בקטעי אוטובאהן עם עומס גדול.

בארץ יש בעיה דווקא עם רוחב השוליים בכבישים מהירים מסויימים, בהם רוחב השול אינו מאפשר מעבר רכב סטנדרטי עם מרווח בטיחות מספק מהרכב שלשמאלו - ועל כן אין אפשרות לפתוח את השול לתנועה. לעומת זאת בכבישים הצרים השוליים בארץ הרבה יותר מפותחים מאשר באזורים באירופה בהם נהגתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההתייחסות שלי הייתה לאותו שוטר מתנ"א שיראה באופק 2 קטנועים וסילברדו דוהרים לכיוון שלו על השול :lol:

סתם סתם, בסה"כ ברור שהשוטר יוריד את הרכב, ינזוף, יקנוס ויתעלל בנהג כאילו אין מחר בעוד קטנועים חולפים על פניו על השול כאוות נפשם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אגב, למה אופנועים נקנסים ורוכבי אופניים לא? השוליים שלהם מוגנים יותר?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אז אולי אני אפתח נושא "סוף סוף אכיפה אפקטיבית - קניסת והחרמת מכוניות משופרות".

הרי כל המשפרים למיניהם לא משפרים כדי לסוע כחוק, הם עושים מרוצים לא חוקיים, שינויים לא חוקיים ברכבים..

אם החוק תקף על כולם אז גם עליהם!

למה שהם יעשו איזה שינויים שבא להם ברכב?

אולי השינויים בכלל לא בטיחותיים.

בקיצור בשרשור הזה:

בעלי מכוניות מתוסכלים מהפקקים שמחים לאיד הרוכבים ובכך מוציאים תסכולים.

• תוכן חדש...