Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים

חיפשתי בפורום תשובה חד משמעית לגבי השחרת חלונות ולא כ"כ מצאתי

ברשותי סיטרואן ברלינגו 2005

כרגע בחלונות האחוריים + בדלתות הבגאז' יש וילונות (אני לא רואה יותר מדי מאחורה ולרוב הם סגורים)

אני רוצה להעיף את הוילונות ולהכהות/להשחיר את החלונות בצורה שלא יראו יותר מדי מה הולך בפנים ושאני אצליח לראות מה הולך בחוץ...

אני מבקש המלצות על מקום שעושה זאת באיזור ת"א ברמה גבוהה וכמובן לא יקר מדי ( ראיתי פה בחיפוש 2000-2800 שקל על השחרת 4 חלונות - קצת יקר)

האם צריך לעשות מדבקה או השחרה בתנור ? מה עדיף ? מה חוקי ? לא בא לי כל טסט לשבור את החלון/להוריד מדבקה או כל מיני טריקים כאלה..

חשוב לציין שבחלונות הקדמיים ובשמשה הקדמית אני לא מעוניין לשים כלום... רק מעוניין שהחלק האחורי יהיה מכוסה.

תודה מראש לכל העונים,

אודי

פורסם

מותר לך לעשות כמה השחרה שתרצה, אם יהיו ממש קרציות בטסט אז על השחרת החלונות בדלתות האחוריות יעירו לך (כמו שהעירו לי) ותמיד אני אומר שזה רכב שמוביל סחורה, ואני לא רוצה שיראו מה יש בפנים ויגנבו - ומוותרים לי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מותר לשים חלונות שחורים בכול החלונות חוץ מהשמשה הקדמית והחלונות של הנהג ושלייד הנהג מאחורה אתה יכול לשים על הכול.. אני לא יודע אם מותר לשים בתנור אבל ברכב האישי שלי יש מדבקות וזה חוקי לגמריי עובר טסט בלי בעיה או איזו שהיא הערה....

מצובישי סופר לנסר ! מנוע:1.800 ! גיר: ידני ! כוח סוס :190 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
כן אבל צריך להיות תלויים במצב הרוח של הבוחן במשרד הרישוי או שיש תשובה חד משמעית..

אתה תלוי במצב רוחו של הבוחן :|

בדר"כ לא פוסלים רכב מסחרי על הכהיית שמשות דלתות ארגז.

אגב, ע"פ התקנות גם הוילונות בדלתות הארגז אינן תיקניות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קומפי, תסביר לו שיהיה ברור :lol: - חלונות צדדים אין בעיה (פרט כמובן לאלו בלצד הנהג והנוסע). שמשה קדמית כמובן שאסור.

חלונות צד של הספסל האחורי ושל תא המטען - אין בעיה, לפי החוק היבש אסור להכהות את החלונות שבדלתות האחוריות אבל כאמור בד"כ מוותרים על זה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שים לב פה תחת "תקנה 635".

מדובר בתיקון מ-2005 שבו איפשרו להכהות את כל החלונות מלבד הקדמי האחורי ואלה שבצידי המושבים הקדמיים.

הדבר היחיד שאינו ברור לי הוא האם זה רלוונטי גם לרכב שאינו פרטי. בנוסף ייתכן שהבוחנים בפועל מוותרים במקרים מסויימים, וייתכן שוויתורים אלה השתרשו במשך השנים.

בקיצור: לא תשובה חד משמעית אבל נתתי לך כיוון.

פורסם

השבוע עשיתי אצל sunfilm1 ברמת גן, לדעתי אחד הטובים בתחום גם מבחינה מקצועית וגם אנושית, אחד האנשים היותר נחמדים שפגשתי.

• תוכן חדש...