Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שהנושא בפורום הנכון, אם לא אשמח להפניה לאן שצריך.

ברשותי גולף 1800 שנת 95. הרכב במצב די טוב, 130000 ק"מ, אבל יש בו כמה דברים שצריך לסדר.

בולמי זעזועים חלשים וישנים, בלמים שדורשים לחיצה יחסית חזקה על הדוושה כדי להגיב, הגה מושך שמאלה.

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך בירושלים שיוכל לטפל בבעיות הנ"ל, וגם לבדוק אם יש בעיות נוספות,

אני לא רוצה לתקן יותר ממה שחייבים, הרכב נוסע רק נסיעות קצרות בעיר.

קראתי כאן על מוסך רון, אבל בשלב זה אני לא רוצה לצאת מהעיר בגלל המצב של הבולמים ו(כנראה) הבלמים.

תודה מראש.

פורסם

תבדוק מצב נוזל בלמים ,אולי יש קצת מדי ,תסכל אולי הרפידות גם כן כבר לקראת סוף חייהם !

ברקסים וגלגלים אלו דברים מאוד חשובים לבטיחות של הרכב ,במקרה ואתה לא יודע איך עושים אז ממליץ להגיע למוסך שאתה מכיר וישבדקו לך !

פורסם

הייתי היום במוסך, נעשה טיפול 10000, החלפת בולמים, החלפת רפידות וצלחות, נראה שהבעיות האלה טופלו.

יש שני דברים שאני לא בטוח לגביהם-

כשהוא הרים את האוטו על הליפט, הגלגלים הקדמיים לא הסתובבו באופן חופשי, כלומר היה חיכוך כלשהוא שהפריע להם. הוא בדק מיסבים, הבלמים הוחלפו בכל מקרה, ועדיין היה חיכוך. הוא החליף שמן גיר, ואמר שכנראה הבעיה היא בגיר או המיסבים שלו, ואולי החלפת השמן תפתור את הבעיה כשהאוטו יסע קצת. השמן הקודם היה לדעתו ישן, בצבע חום שחור. האם זה הגיוני? האם זה עלול להיות תיקון מסובך? כרגע האוטו נוסע בסדר גמור לדעתי.

הפקק של מד השמן שבור, ולא אוטם את קצה הצינור. זה משמעותי? יכול להכנס משם אוויר או לצאת שמן?

ועדיין אשמח לקבל המלצה למוסך שמתמחה בפולקסווגן אולי ארצה עוד חוות דעת. (בירושלים)

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב בעל תיבה ידנית או אוטומטית ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

אם הגלגלים לא מסתובבים אז צריך לבדוק את השמן בדפרנציאל

שהוא נפרד מהשמן של התיבה האוטומטית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ואם הבעיה בדיפרנציאל, זה עניין של החלפת שמן או פירוק ותיקון רציני? מה הנזק שיכול להיגרם אם לא אטפל בזה?

ושוב לעניין מד השמן- זה משנה בכלל? להחליף? לתקן? להתעלם?

תודה

• תוכן חדש...