Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי לא מזמן תיבה כפולה שהסאב אחד ממול השני ובאמצע פלסטיק שקוף כזה שרואים את הסאבים (כאילו כל סאב בנפרד ) אני יעלה

תמונה בהזדמנות וגם שמתי פס של לדים יפה וקצת השקעתי עליה .

עכשיו אני רוצה להרכיב לה שני אלמנטים חישבתי נפח יצא לי 33.885 ליטר כל צד ואני רוצה להרכיב את ה-p1 של ROCKFORD ואני לא יודע אם הוא מתאים לעבוד עם כמות כזאת של ליטרים.דרך אגב יש שני פירים של 4" בכל תיבה.הוא מתאים לי או לא? ואם לא אז איזה סאב כן מומלץ? תודה רבה לעוזרים!

נ.ב.

הלדים צריכים מתח של 12V אז אני מחבר אותך למצבר הבנתי שיש אפשרות לעשות משהו עם הREMOTE כדי שזה לא יהיה דלוק תמיד עם יש איזה מדריך או הסבר אני ישמח:-)

פורסם

לגבי סאבי אתה צריך לבדוק באתר של היצרן מה נפח שהוא עובד איתה, REMOTE זה פשות חוט שהולך ממערכת למגבר (+) כאשר אתה מדליק מערכת גם מגבר נדלק ביחד עם מערכת.

ברוך הבא למעדון תקראה את זה

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=6

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

כי כמו שהבנתי הוא אחלה סאב ובמיוחד שאני ישים 2 אז מתקין מורשה אמר לי שזה יפרק לי את האוטו ואתמול קראתי המלצה על הסאב ורשום שהוא על הפנים ויש וופרים יותר חזקים ממנו אפילו אז החלטתי לשאול.

ואיזה סאב היית מציע לי בתקציב של 400 ש"ח לכל אלמנט?

פורסם

הוא אמר 400 כל אחד,לא ביחד. אין הרבה אופציות של 10 אינץ בארצנו. תנסה לחפש אולי אלפיין טייפ אר 10.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התקציב שלי לשני הסאבים הוא בערך 800 900 ש"ח והגברה זה סיפור אחר עוד לא החלטתי אבל אין לי בעיה להשקיע

וסתם שאלה יש הבדל בין 12" ל10 " בעוצמה אפילו שזה אותו דגם של סאב עם אותו הספק והכל?

• תוכן חדש...