Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי את הרכב למוסך להחליף 2 גומיות לקראת הטסט. איך שהגעתי לשם שמעתי את בעל המוסך מדבר בטלפון עם בחור, כנראה על החלפת קלאץ' ל205 שהייתה שם, כי שמעתי אותו אומר "קלאץ' של Valeo יעלה לך 1100 ש"ח כולל עבודה ותחליפי יעלה לך 850 כולל עבודה". הבחור הזמין של חברת ולאו.

בזמן שהתחילו לעבוד על הרכב שלי, אחרי כ20 דקות, ראיתי את בעל המוסך מגיע למוסכניק שעבד על הרכב שלי עם קרטון יפייפה של חברת Valeo, ארוז טוב טוב ואמר "זה ל205".

בזמן שהמשיך לעבוד על האוטו שלי, אחרי 10 דקות חזר עם קופסאת קרטון חום בלי שום כיתוב עליו, בגודל זהה לשל הקלאץ', הגיע לארגז כלים של המוסכניק, שעליו היה מונח הקלאץ' של Valeo, הוציא סכין יפני והתחיל לפתוח בעדינות את 2 הקופסאות ופשוט החליף בין 2 הקלאצ'ים. את הקלאץ' שיצא מהקרטון של הולאו הוא שם בקרטון העלום שם ולקח את זה למשרד.

אני לא יודע מה ולמה הוא באמת עשה שם, אבל מהצד זה נראה כאילו הוא שם את התחליפי הסיני הזול בקרטון של הולאו, רק כדי שבעל הרכב יראה "הנה תראה, Valeo" אבל במקור זה לא, והרוויח כמה גרושים על עלות המוצר.

תזהרו מזה, יש כאלה שמבקשים לראות את החלקים שהן הזמינו כדי שלא יעבדו עליהם, היום מסתבר צריך לבדוק חתימת מקור על המוצר עצמו.

פורסם

אם היית מצלם את זה ומראה לבעל ה-205 היית יוצא גדול.

בעצם אתה יכול עדיין להגיד לו ושיבדוק איכשהו איזה קלאץ' מורכב.

פורסם
אם היית מצלם את זה ומראה לבעל ה-205 היית יוצא גדול.

בעצם אתה יכול עדיין להגיד לו ושיבדוק איכשהו איזה קלאץ' מורכב.

הרי כל אחד יכול להבחין בקלות את ההבדל בין קלאץ של Valeo לקלאץ תחליפי?

פורסם
הרי כל אחד יכול להבחין בקלות את ההבדל בין קלאץ של Valeo לקלאץ תחליפי?

איך בדיוק מבחינים .

האם בראשון הוא אומר Valeo 1 ,כנ"ל בשני ושלישי ..

אני לא הייתי מבחין - בכייף ספר לנו איך מבחינים , בלי לפרק .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה שעשיתי בנידון לא כל כך עזר, כמו שציפיתי הייתה התנערות והתחמקות.

קיוויתי שבעל ה205 יגיע לפני שאלך אבל זה לא קרה.

המוסכניק שטיפל לי ברכב הוא אדם שאני מכיר אישית מהעיר, ואין לי סיבה להפסיק טיפול כל כך פשוט של החלפת גומיות בגלל בעל מוסך חרא, במיוחד כשחצי מהחלקים כבר מפורקים.

אין טעם להגיד את שמו של המוסך מאחר ואין סיכוי שאחד ממכם יגיע אליו, אלה אם כן הוא תושב העיר שלי, ומי שתושב פה כבר יודע שלא כדאי להגיע לשם.

פורסם
מה שעשיתי בנידון לא כל כך עזר, כמו שציפיתי הייתה התנערות והתחמקות.

קיוויתי שבעל ה205 יגיע לפני שאלך אבל זה לא קרה.

המוסכניק שטיפל לי ברכב הוא אדם שאני מכיר אישית מהעיר, ואין לי סיבה להפסיק טיפול כל כך פשוט של החלפת גומיות בגלל בעל מוסך חרא, במיוחד כשחצי מהחלקים כבר מפורקים.

אין טעם להגיד את שמו של המוסך מאחר ואין סיכוי שאחד ממכם יגיע אליו, אלה אם כן הוא תושב העיר שלי, ומי שתושב פה כבר יודע שלא כדאי להגיע לשם.

כלומר סתם באת

סיפרת סיפור מעצבן ומרתיח -אבל בלי שום משמעות

חבל על המקום שבזבזת בשרתים של האתר.

נ.ב. - אם זה לא ברור, אני אומר את זה בסרקאזם. אתה בא, מלכלכך על מוסך אלמוני, מרתיח אנשים בכל מיני מעשיות שאולי המצאת, ואחר כך אומר "לא סתם, זה מוסך לא מוכר שאולי לא קיים בעיר שאולי אין בכלל בארץ"

אתה יכול לתקן את הרושם, או להשאיר אותו ככה.

זה תלוי בך.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אוקיי, מקובל,

שם המוסך זה "מוסך סנטר" שממוקם בעיר שדרות.

אם זה יתרום למישהו, בכייף.

בעיקרון, ההודעה לא נפתחה כדי "ללכלך על המוסך" שבו זה קרה, אלה להראות לאנשים, שלהסתכל על הקופסא של החלקים שהזמנתם, זה לא מספיק. מה שלפני המקרה הזה, בשבילי היה מספק בהחלט, לראות את הקופסא, ואת החלק הישן שפורק מהאוטו.

פורסם

מה שאומר שצריך להמשיך לדרוש להיות ליד הרכב במשך כל תהליך העבודה.

למרות שהוא יכל לבצע את ההחלפה במשרד ואז מה, הייתי מתווכח איתו שהקופסא פתוחה?

מעצבן.

פורסם

זבל של בן אדם. יש מצב לאתר את בעל הפיג'ו?

צריך ללמוד לעמוד מול הרכב כאשר מטפלים בו ולעשות ביקורי פתא באמצע יום העבודה. אולי תגלו משהו מענין.

אני תמיד עומד ליד הרכב ולא משנה מה. אבל גם מצ'פר את המכונאי בשישיית בירה או טיפ. תמיד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...