Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מרווח ב- 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי שיהיה מרווח גם לי וגם לילדים מאחורה. אני מעל 190 כך שחשבתי בכיוון של מאזדה 6 שאומנם קצת יותר יקרה מהתקציב שלי אבל אני מתלבט אם זה שווה למתוח קצת את התקציב בשבילה.

יש לכם המלצות? זה יהיה רכב שני בלי יותר מידי קילומטראז וחשוב לי שיהיה אמין.

פורסם

אם יש לך היסוסים הנובעים ממידותיך יש רק דרך אחת לבדוק - והיא לבחון את הדגמים הרלוונטיים באופן אישי. מציע לך לגשת למגרשי המכירות של חברות הליסניג ולעשות שם "סיבוב" של מדידת המכוניות, על מנת להתרשם מהתאמתן לצרכיך.

לגבי הילדים - כמה ילדים אתה מתכוון להסיע? מה גילם ומידותיהם, ואם הם צעירים - לאיזה התקני ריסון יזקקו?

ציינת כי מדובר ברכב שני במשפחה - האם אתה תהיה הנהג העיקרי או אשתך? יתכן שצרכיה של אשתך שונים לחלוטין מצרכיך (אם היא קטנת קומה היא תזקק לתנוחת ישיבה גבוהה שעלולה לא להתאים לך), ואז תעלה מחדש שאלת הפשרה בין צרכיכם (למשל - רכב עם תקרה גבוהה ותנוחת ישיבה גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

tester123, לא רשמת דרישות בקשר לאמינות, טווח שנתונים, אזחקה וצריכת דלק.

מבחינת מרווח בתקציב שלך אפשר לקנות BMW סדרה 7 מאמצע שנות ה-90' או מרצדס S קלאס. מדובר על מכוניות מרווחות במיוחד, קיים דגם לונג בעל רוחק סרנים כ-10ס"מ גדול לטובת היושבים מאחור. גם סדרה 7 E38 וגם S קלאס W140 מאוד רחבות ויש להן הרבה מאוד מקום לרגליים ליושבים מקדימה והמון מקום בדגם לונג ליושבים מאחור.

הייתי ממליץ לבדוק גם פורד מונדאו מדור הקודם, הן יחסית לא יקרות ודי מרווחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צודקים אז הנה עוד כמה פרטים

הרכב הראשון הוא של העבודה והוא דווקא אצל האישה בגלל המרחק שהיא נוסעת כל בוקר אז הרכב אמור לשמש אותי בעיקר. כרגע יש 2 ילדים (שנה ו-5) , שניהם עם התקנים יחסית גדולים ואני מאמין (ומקווה) שיהיה עוד ילד תוך שנה שנתיים.

אם לא היה את עניין הילדים אז האמת שנסעתי כשבועיים עם סוזוקי סוויפט חדשה עם כסא דיי אחורה והיה לי ממש נוח אבל אף אחד לא יכול לשבת מאחורי במצב כזה.

sperial, אני בהחלט אנסה אבל על איזה דגמים כדאי לי להתכוון? בגלל שאני לא סגור על עצמי אני מתחיל להתפזר וזה מתסכל.

tzvipper, באיזור שאני גר והמקום שאני עובד גם אם הייתי יכול להרשות לעצמי רכבים כאלו לא הייתי קונה בגלל "מראית עין", אלו מכוניות שמושכות עיניים גם אם הן עולות 20,000 ש"ח.

פורסם

אם רק המרווח זה מה שאתה מחפש ,אז בתקציב שלך אני מציע שתלך לכיוון של רכב מנהלים ישן או איזה אמריקאית ישנה, אם כי צריכת בדלק תהיה יחסית גבוהה וגם האחזקה. (האחזקה באמריקאי).

דוגמאות שמתאימות זה יונדאי סונטה ישנה, או איזה ביואיק או משהו.

פורסם

תשמע, כל עם ישראל טוען שיונדאי רכב אמין, אני נפלתי עם סונטה שנת 2001.

רכב מרווח מאוד ,חלפים וטיפולים זולים.

מעבר לזה הוא זולל מעט דלק 1ל9 בנסיעות בעיקר בעיר, ביצועים פחות טובים משל המתחרות.

אם תמצא אחת יחסית שמורה אז אולי זו תהיה אופציה טובה.

פורסם

לדעתי כל משפחתומטית 1600 תעשה את העבודה ותהיה מספיק מרווחת, גם עם ילד שלישי, ועם קצת מתיחת תקציב (או דחיה וחסכון משך כמה חודשים) תוכל להשיג רכב ליסינג בן 3 (שכן שלי קנה לפני כשבועיים קורולה 2008 תמורת כ-60,000 ש"ח). מצד שני - אם הרכב העיקרי נמצא בידי אשתך - מדוע לא תסתפק ברכב קטן יותר, כאשר הנסיעות המשפחתיות יתוכננו לביצוע ברכב הגדל, והרכב הקטן ישמש לנסיעות של נוסעים בודדים. בינינו - גם סופרמיני תספיק לזוג עם 2 ילדים, הם ילד שלישי כבר יהיה קצת צפוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק, אני קצת לא מפוקס היום ,משום מה חשבתי שיש לך 3 ילדים.

במידה ויש לך 2 ילדים אז בהחלט יפנומאטית משנתון חדש תשרת אותך מעולה.

פורסם
אני מחפש רכב משפחתי שיהיה מרווח גם לי וגם לילדים מאחורה. אני מעל 190 כך שחשבתי בכיוון של מאזדה 6 שאומנם קצת יותר יקרה מהתקציב שלי אבל אני מתלבט אם זה שווה למתוח קצת את התקציב בשבילה.

יש לכם המלצות? זה יהיה רכב שני בלי יותר מידי קילומטראז וחשוב לי שיהיה אמין.

שברולט אימפלה 2004/5? אם אתה לא מכיר מדובר באמריקאית גדולה מאוד. יש לי אחת כזו קצת יותר משבועיים. אם אתה מעוניין שאני אפרט לפרטים, אז אין לי בעיה. בגדול מדובר ברכב גדול מאוד (אורך מעל 5 מטר) עם מרווח פנים עצום, תא מטען ענק, מנוע גדול (V6 3400, יש גם 3800) שאכן צורך לא מעט דלק, בעיקר בתוך העיר. לדעתי דווקא בגלל שאתה 1.90, הרכב הזה יכול מאוד להתאים לך... אבל כמובן יש את השיקולים הנלווים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...