Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פיאט בראבו 2010 וכידוע היאמגיעה עם מערכת מובנית.

אני רוצה להתקין בה מגבר וסאב ועוד כמה רמקולים בצדדים.

אז יש לי כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי

האם זה אפשרי בכלל לבצע התקנה כזאת? ואך?

האם זה יכול לפגוע בתפקוד הרכב?

איזה מידות רמקולים אני צריך לדלתות?

ואם בכלל כדאי להשקיע את זה?

תודה מראש

פורסם

היי בוקר טוב ותתחדש על הרכב החדש

אני דווקא בוחר להתחיל מהשאלה האחרונה שלך ולענות ב- כן מלא לגבי הכדאיות בהרכבת מערכת ברכב

אין פה ממש שאלה אובייקטיבית כי כולם פה חובבי סאונד ברכב :?

לגבי ההתקנה עצמה יתרונות וחסרונות

טוב יתרונות אין ממש הרבה בזה שהרכב הגיע עם מערכת מובנית חוץ מאולי העיניין שפתרו את בעיית הכסף ואין צורך (אני מניח שגם אין רצון) לרכוש מכשיר קדמי (HU)

החיסרון הבולט ביותר הוא שאין יציאות RCA למשירים מובנים

אבל את זה ניתן לפתור בקלות על ידי מנחתי RCA

וקיים עוד חיסרון של יציאות רמקולים די חלשות ומחסור בפיצ"רים מתוחכמים במכשירים המובנים

נכון שזה לא הכי סבבה אבל עדיין בהתקנה נכונה של רכיבים נכונים וכמובן מנחתים איכותיים התוצאה תהיה טובה מאוד ובהחלט ניתן להתגבר על רוב החסרונות

לגבי נזק לרכב בעקבות התקנה אני אומר שהנזק יכול להיגרם רק עם יד לא מקצועית תיגע ברכב בזמן ההתקנה

ז"א שמעבר לגורם האנושי עקרונית אין שום בעיה בהוספת הגברה \ רמקולים \ סאבים \ וכל שתחשוק נפשך

חג שמח

דרור

פורסם

+1

לדרור ,

רק אוסיף שבכל הנוגע למערכת מקורית הייתי ממליץ לעבוד עם אקולייזר חיצוני ולא מנחתים כיום בשוק ישנם אקולייזרים חיצונים בעלי כניסת היי לבל ו3 יציאות RCA

שליטה על סאב וכמובן אקוליזר 7 ערוצים

כך שאתה מקבל את כל הפיצ'רים במערכת פיוניר מיינסטרים בחצי כסף .

פורסם

תודה רבה לגבי התגובות עזרתם לי מאוד.

ואם אני מבין נכון המערכת המקורית תהיה בסדר גמור הסאונד יהיה טוב כל עוד יהיה לי מנחתים טובים או אקולייזר לשליטה...

את זה אני כבר יברר עם הבחור שאני מתקין אצלו לגבי זה מה יותר זול לביצוע.

ועוד שאלה קטנה, משהו מכיר בחור שיודע להתקין מצורה טובה ומקצועית מערכות כאלה באזור הקריות וחיפה?

מה שנשאר לי לארגן זה רק שאר הדברים שזה רמקולים מגבר וסאב.

תודה

• תוכן חדש...