Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה,

אם אתה רוצה להאמין שחתולים לא שורטים את המכונית, אשריך.

אני כותב זאת (מקור ראשון?:)) ואני אחזור על כך בפעם אחרונה - חתולים כן שורטים את המכונית.

עברתי על המכונית כמה פעמים, כאשר שטפתי אותה (בעבר:)) וראיתי במו עייני, שריטות קטנות של ציפורניים. אני לא וטרינר, אבל אלו בהחלט לא שריטות מונדליזם או ממשהו אחר.

אני מאחל לכולנו, ששריטות של חתולים יהיו הבעיה הכי גדולה במכוניות שלנו.

• תגובות 491
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פה אני מסכים איתך לחלוטין, גג בד הוא צרה צרורה אם חתולי השכונה גילו אותו, אצלי לשמחתי לא הייתה בעיה כזו אבל אני בהחלט מודע לה.

בעיה נוספת עלולה להיות עם כיסויי בד לרכב. החתולים משחיזים ומותחים ציפורניים על הבד, פוגעים בכיסוי וחמור מזה, שורטים את הרכב שמתחת לבד אבל בפעם האחרונה, אם פח הרכב חשוף וחתולים מטיילים עליו, רובצים עליו או אפילו קופצים עליו זה לא פוגע בפח ולא פוגע בצבע ולא יוצר שריטות

רק שתבינו איך נראית החניה שלי (התמונה לא צולמה בסמוך לשעת ההאכלה כך שלא כל החתולים בתמונה):

אני צריך לחפש אבל יש לי סרטון בו חתול ענק ושמן קפץ כלפי מעלה ממכסה המנוע של הרכב הקודם שלי.

אם מריצים בהילוך איטי רואים איך הפח נמעך פנימה וקופץ חזרה החוצה כשהוא מזנק מעלה לגדר בגובה 2 מטר שהיתה מול האוטו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בגלל שאתה מתעקש לקנות תוצרת קלוקלת של VW, "זה פח דק שם" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שטויות, רק מוסו "שם זה פח עבה גוטה- גוטה!" :lol:

פורסם

מי מרים את הכפפה ויתאים מערכת של "כיפת ברזל" לרכב?

ככה גם הציפורים לא ישחקו הפצצות קקי, בלי לקבל תגובה הולמת 8) .

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

פעם כבר כתבו פה, וניסיתי בהצלחה: יש בחנויות של ציוד לחיות, וגם באינטנט, ספריי שהוא ריח המרחיק את החתולים. כ-60 ש"ח.

לרסס פעם-פעמיים בשבוע על משטח ליד הרכב, קיר או מה שיש, והם לא באים. הבקבוק מספיק לכמה חודשים.

יתכן שניתן לרסס בבתי הגלגלים או הפגושים, אם כי נראה לי שהריחות מהרכב חזקים יותר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
פעם כבר כתבו פה, וניסיתי בהצלחה: יש בחנויות של ציוד לחיות, וגם באינטנט, ספריי שהוא ריח המרחיק את החתולים. כ-60 ש"ח.

לרסס פעם-פעמיים בשבוע על משטח ליד הרכב, קיר או מה שיש, והם לא באים. הבקבוק מספיק לכמה חודשים.

יתכן שניתן לרסס בבתי הגלגלים או הפגושים, אם כי נראה לי שהריחות מהרכב חזקים יותר.

אם אתה מתכוון לספריי של FLOWER ,ניסיתי אותו עם הקטנוע שלי וזה לא עובד לצערי...החתולים עדיין התיישבו להם על המושב.

פורסם

דרך אגב, לבעלי בתים פרטיים יש מוצר מדהים להרחקת חתולים, ממטרה עם חיישן תנועה שמופעלת למספר שניות (צורכת בכל פעולה כחצי ליטר) כל פעם שהיא מגלה תנועה.

scarecrow_box_large.jpg

פורסם
דרך אגב, לבעלי בתים פרטיים יש מוצר מדהים להרחקת חתולים, ממטרה עם חיישן תנועה שמופעלת למספר שניות (צורכת בכל פעולה כחצי ליטר) כל פעם שהיא מגלה תנועה.

scarecrow_box_large.jpg

תכוון אחת כזו על הרכב יהיו לך צאות גדולות יותר מחתולים :lol:

the london underground is not a political movement

פורסם

אני מבטיח לך שגם בחניה פרטית בבית פרטי אם אתה מכוון אותה על הרכב, תוך יומיים החתולים לא מתקרבים אליו יותר ואם הם לא מתקרבים הממטרה לא מופעלת ולא מרטיבה את הרכב.

אתה יודע כמה חתולים אוהבים מים.:lol:

• תוכן חדש...