Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחצי שנה קניתי מיצובישי כריזמה 98. הרכב טוב בסה"כ, אלא שכמה זמן לאחר הרכישה החלה להופיע תקלה מוזרה.

כשנוסעים למשך כמה שניות (חצי קדה בערך) במהירות גבוהה של 100-120 קמ"ש הרכב כאילו "מושך" אחורה, מתחיל לנסוע לא טוב ונדלקת נורת מנוע. במצב הזה הוא לא עובר את ה 90 ונוסע על 2.5 סל"ד. בשל הקושי הנ"ל אני עוצר אותו בצד והוא נכבה לחלוטין (רק המנוע). לאחר מכן אני מדליק את הרכב והוא נוסע כרגיל.

בצר לי, פניתי למוסך מורשה והם אמרו לי שמדובר בחיישן קמשפט ואמרו לי להחליף אותו. שילמתי והחלפתי.

הבעיה חזרה.

באתי שוב, והם אמרו שמדובר בבעיה בטיימינג כשלא מחליפים אותה כמו שצריך ויש לעשות "בלאנס" (איזון). הם עשו את זה ואמרו שזה יסתדר.

זה חזר באותו היום.

לא רק זה, במשך הזמן החלו להופיע בעיות בהנעה. ההנעה החלה להיות חלשה אם לא נוסעים ברכב במשך יום ונדרש זמן והזרמת דלק במצב P כדי שהאוטו יונע כראוי.

באתי אליהם שוב והפעם הם אמרו שמדובר בכוהלים ושהם יעשו לי את זה תמורת 1000 ש"ח על חלקים מפירוקים. נמאס לי מהם, לקחתי את האוטו והחלטתי לעשות את זה במקום אחר. לפני כמה ימים החלפתי את הכוהלים ואכן האוטו מתפקד הרבה יותר טוב ואין בעיות בהנעה, אבל הבעיה לא נפתרה ואתמול זה חזר. מה דעתכם?

פורסם

הוצאת המון כספים על תקלות שאינם קיימות, לפי דעתי גש למוסך מורשה מיצובושי אחר

שיחברו את הרכב למחשב ותקווה שימצאו את התקלה.

בהצלחה :wink:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

תנסה למדוד את לחץ צינורות הדלק.

אתה מתאר מצב שהיה לך קשה להניע. תיארת שרק לאחר הפעלת המשאבה לפני, ההתנעה הרכב הניע כמו שצריך.

תבדוק את ספיקת המשאבת דלק,ווסת וכו'.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

רק שתדע שמהרגע שהתחלת לכתוב כבר היה לי ברור שמדובר בקויל ואגב עדיין מדובר בכוהל לגבי הבעיה של הקרטועים המוזרים. לגבי ההתנעה זה לא בטוח שזה זה אבל ברכבים כאלו שהמערכות טיפה ישנות צריך לוודא שאחרי החלפת הקויל עושים איפוס למחשב אחרת הוא משתגע מהקויל הקודם וחושב שעדיין יש בעיות ויש כל מיני תגובות מוזרות.. מדבר מנסיון עם אותו תקלה בול באופל אסטרה 96. שיהיה בהצלחה

פורסם
רק שתדע שמהרגע שהתחלת לכתוב כבר היה לי ברור שמדובר בקויל ואגב עדיין מדובר בכוהל לגבי הבעיה של הקרטועים המוזרים. לגבי ההתנעה זה לא בטוח שזה זה אבל ברכבים כאלו שהמערכות טיפה ישנות צריך לוודא שאחרי החלפת הקויל עושים איפוס למחשב אחרת הוא משתגע מהקויל הקודם וחושב שעדיין יש בעיות ויש כל מיני תגובות מוזרות.. מדבר מנסיון עם אותו תקלה בול באופל אסטרה 96. שיהיה בהצלחה

אז אתה אומר שהכל הסתדר ובעצם המחשב לא התרגל לכויל החדש?

פורסם

אם אפשר רק, בוא תגיד באיזה מוסך היית שהחליפו כ"כ הרבה דברים בלי תוצאות.

שכולנו נלמד מהנסיון שלך.

אני למשל יכול לספר לכולם שחולון מוטורס הם לא משהו.

מי שרוצה פירוט יכול לבקש, אני אפרט בשמחה.

פורסם

istau1959 - מדובר אכן בחולון מוטורס. את הכוהלים החלפתי באופן פרטי אבל כל השאר אצלם. החלטתי להשאיר את החיישן כי מי יודע...

tamir123 - לאחר שהנורה נדלקת יש גבול ליכולת של האוטו, 90 קמש בערך. לא משנה כמה גז תלחץ זה לא ישתנה.

מחר אני אנסה לעשות איפוס ונראה מה יהיה.

פורסם

נישמע בכלל כמו חיישן קרנק שבשבילו צריך לפרק טיימינג , ,החיישן גל זיזים שהחליפו לך

בדרך כלל יעשה בעיות התנעה,אני ממליץ לך להתחבר לסקנר ולראות קוד תקלה.

פורסם

אני לא מבין למה חלק חדש יעשה בעיות?

וחוץ מזה בעיות ההתנעה עברו כבר עם החלפת הכוהלים.

התחברתי לסקנר כמה פעמים, לרוב במוסך מורשה, והתוצאות למעלה.

איפה או איך אני יכול לאפס מחשב בזול? בכל מקום שבדקתי רצו קרוב ל 200 שקל.

פורסם

חולון מוטורס (פורד ומאזדה)? מה הבעיה איתם? קניתי עכשיו מאזדה 3, הייתה לי איזו בעיה קטנה בבלמים וסידרו לי אותה. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם... הם עדיפים על שילובים מוטורס בחולון?

• תוכן חדש...