Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא הסתדר עדיין אז לשאלתך על איפוס בזול.. לך למכור גירים עמוס במיוחד ותגיד שיש לך תקלה במחשב שקשורה לגיר ושיתן לך הצעת מחיר. הוא יבדוק ויראה שאין קשר ואז תגיד לו אולי זה סתם בעיה במחשב יש מצב אתה מאפס לי אותו? אם הוא לא יעשה את זה על הדרך בחינם אז מקסימום הוא ייקחל כמה שקלים. כי זה לא המקצוע שלו בכל מקרה ויש לו מספיק עבודה על הראש..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבעיה במשאבת דלק, אני בעד ההצעה לבדוק לחצים.

וסתם רעיון פרוע אבל מנסיון במידה ויש לך קודן עם ניתוק על משאבת הדלק או מערכת ההצתה כדאי לנסות לבטל אותו זמנית לצורך מעקב.

פורסם

חיישן קרנק עלול לנתק את אספקת הדלק באם הוא תקול ,אני עדיין בדעתי שאכן זו הבעייה או בחיישן

או ברתמה המובילה אליו.

פורסם

NISSAN יכול להיות שיש שיבוש באספקת הדלק במהיריות גבוהות אבל גם היו תסמינים בהצתה לקוייה,חוסר סחיבה וכיוצא

בזה.בכריזמה כמו בגאלאנט מאותן שנים יש חיישן קרנק שעלול לעשות את התסמינים שתוארו לעיל ,יש לפרק טיימינג

לבדוק את הצמה שלפעמים נפגעת בהרכבת הטיימינג(לא סתם אמרו לו במוסך שצריך לפרק טיימינג=אין במנוע שלו רצועת

בלאנס כמו במנועי 2000 של מיצובישי ) ,אם הוא רוצה בכל זאת לבדוק לחץ דלק או קו אספקת דלק סתום וזה יפתור את

הבעייה הריי זה מבורך,בינתיים אני מחכה לתגובה לראות אם נפתרה הבעייה שאם אני צודק היא יכולה גם להעלם ולהופיע שוב

בעתיד.

• תוכן חדש...