Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים חשובים

1. חנות טובה שקרובה לבית, כמעט בכל אחת כזו ימכרו גם אופניים ברמה שמאימה לך.

2. שיכוך אחורי ובלמי דיסק מייקרים את האופניים, ובמחירים שעליהם אתה מדבר בכל מקרה לא תקבל משהו שיעצור הרבה יותר טוב מברקס רגיל , אם בכלל תרגיש הבדל.

3. יש חברות שמשווקות אופניים בכל הרמות, כולל אופני מדבקה , ככה שאם מצאת ג'יינט במחיר מצחיק מידי ,אל תצפה לקבל אופניים טובות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתי את הטרק 3500. תפורות בדיוק למידותי הטובות.

ואז ראיתי את הטרק 4300, יפיפיות, עם שלדה "סקסית" בהרבה.

קניתי. (עם כסא עד 25 ק"ג, פנסי לד, קסדה, משאבה ורגלית).

תודה לכל המגיבים בשרשור.

תתחדש אכן ה 4300 מצויינים, תקפיד לנפח אוויר ולשמן פעם בחודש ואתה מסודר בחיים 8)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם אתה לא מתחבר לטייץ (כמוני) יש גם פתרון בדמות בוקסר מרופד.

או שבמידה ואתה לא יורד לשטח או מבצע כל מיני תמרונים אפשר לקנות מושב נוח עם ריפוד מג'ל.

פורסם

יש לי בוקסר מרופד. זה פחות נוח ונתקע במושב כשעוברים לעמידה (כלומר, כשלא רוכבים רק כמו כוסית). גם הריפוד לא יושב כמו שצריך תמיד.

מושב עם ג'ל, לא ניסיתי כל מושב רך שיש, אבל מה שניסיתי עוצר לי את זרימת הדם. אולי יש אפשר למצוא מושב נוח או בוקסר מצויינים, אבל לך תתחיל לקנות כל מה שיש, עד שתמצא משהו נוח...

מה שכן, יש תחתונים מרופדים. כשייתקרר מזג האוויר ואני אחזור לרכב, זה ברשימת הקניות שלי (אין דבר שאני שונא יותר מהלוק המלוקק של הרוכב המצוייד לדבעי... חוצמי תחת כואב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאיזה תחתונים מרופדים אתה מתכוון?

אני התכוונתי לזה: http://shop.harim.co.il/product_info.php?cPath=53_105&products_id=2936

לא היו לי בעיות עם מעברים מעל האוכף בשטח עדיין,אמנם אחרי מספר מועט יחסית של רכיבות אבל אני חושב שהייתי שם לב.

בשטח אני תמיד דואג להוריד קצת את האוכף,אולי בגלל זה.

פורסם

אה, הבנתי. חשבתי שאתה מתכוון למכנסיים משוחררים יותר. אני אנסה את התחתונים.

אני בשטח רוכב בעיקר לאט, כדי לא ליפול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מכנס משוחרר (באגי) בא בכמה גרסאות לפי מה שראיתי,

מכנס פשוט מניילון שהוא כמו כל מכנס אחר

מכנס מרופד כשהריפוד הוא טייץ מרופד שבנוי כתוספת בפנים (כמו תחתון בבגד ים)

מכנס מרופד שהריפוד פשוט מודבק/תפור לדפנות של המכנס

האופציה השנייה היא לדעתי בעצם זהה לקניית טייץ ואז לשים מכנס מעליו כדי למעזר את הפדיחה :)

אני בעצמי רוכב מתחיל והתובנות הנ"ל מכמה דגמים שיצא לי לראות בעיניים.

פורסם

לי יש טייץ מרופד שמעליו אני שם מכנס כלשהו לרכיבות עיר, אם ממש חם אז אני רוכב רק עם הטייץ.

הלוק של אופני דאונהיל מסוקסות משלים את התמונה הפייגלאכית של הטייץ כך שזה מתאזן בסדר בדרך כלל (נראה לי, לפחות).

בשביל השטח יש לי טייץ שמחובר למכנס (ללא הפרדה, אלו שניתן להפריד יקרים יותר), המכנס עצמו עשוי מבד קשיח ומאסיבי מאוד,

כמובן שזה נועד בעיקר למנוע שפשופים, ופחות להעניק נוחות ברכיבה, אבל הוא עושה את עבודתו נאמנה (נבדק, תאמינו לי) כבר לא מעט זמן. החיסרון - הוא יקר.

אני הייתי מתחיל רק עם טייץ מרופד של חברה מוכרת כלשהי (לשופ הרים יש בד"כ מבחר), וממשיך משם. העלות צריכה לעמוד על כ- 100 עד 150 ש"ח למוצר איכותי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חבורת הומופובים!

לפני עשר שנים כשהיינו רוכבים עם טייטץ בשטח והיינו מגיעים ליד חבורות מטיילים, היינו סופגים מבטים והתלחשויות.

ב 2010, כל הרוכבים שאני מכיר ו 90% מהרצים משתמשים בטייטץ (אני אפילו מצולם איתם פה בצד ימין).

מה שמשעשע זה שהסתבר לי שטייטץ ריצה לגברים עוד לא מקובל בארה"ב וכשרצתי ברחובות לאס וגאס "זכיתי" שלוש פעמים להצעות מפתות (אבל מגברים... :-( ... )

פורסם

תשובה | (לזה ששאל את ה|שאלה|).

השלדה של ה-3500 - מצינורות רגילים בחתך עגול.

השלדה של ה-4300 - מוטות בחתך משתנה, גם החתך משתנה (מעיגול לצורה שטוחה, וגם שטח החתך משתנה).

כל השלדה נראית הרבה יותר דינמית מסתם צינורות מרותכים.

לענין הטייטס - האם ניתן ללבוש טייטס מהסוגים שציינתם עם מכנס קצר מעליו ?

יש גבול, אני לא רוצה להיות זה שמסתובב בטייטס עם רגלית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אפשר ללבוש כל דבר מעל לטייץ - ממכנס דאונהיל אגרסיבי (יותר עבה מג'ינס), ועד שורטס של טרנינג דק שמחמיאים לגזרה... :lol:

רק תזכור שני דברים: לא לובשים תחתונים מתחת לטייץ, ולמרות שטייץ טוב מנדף זיעה בטירוף, לכבס כל פעם (חיידקים וכו'). שיהיה בהצלחה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...