Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לשיעורי נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני כבר בן 17.8 ורק עכשיו עברתי תאוריה והתחלתי לעשות שיעורים

(התחלתי כבר בגיל 16.8 והפסקתי לא משנה מה קרה זה המצב עכשיו)

השאלה שלי אם אני יריץ את השיעורים 4-5 בשבוע זה בסדר?

כי חלק אומרים לי שיותר מ3 שיעורים בשבוע זה לא טוב כי צריך זמן להבין מה עשיתי

ו"לעכל" את השיעורים וכו'

בקיצור מה אתם אומרים?

Opel Corsa 2002

נהג חדש

פורסם

תלוי בך חבר.

אתה מרגיש בטוח על הכביש? אתה מרגיש שאתה מתקדם טוב?

אם כן, אין סיבה שתגרור את זה, אני עשיתי 28 שיעורים בחודש וקצת.

בסביבות ה5-6 שיעורים בשבוע, רציתי לתקתק ולא הצטערתי על זה, הרגשתי פשוט בטוח.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

תלוי בבנאדם, אני מכיר אנשים שפרסו את שיעורי הנהיגה שלהם על כמעט 3~4 חודשים וכאלה שסיימו גם בפחות מחודש וכמה ימים.

לי אישית לקח חודש ושבוע ניגשתי לטסט ועברתי, אישית אני חושב שעדיף כמה שיותר מהר לעשות את זה ולא למרוח.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לפי דעתי אם המורה שלך יכול לקבוע לך 4 שיעורים בשבוע, אז תעשה את זה.

אני זוכר שלי היו שני שיעורים בשבוע, גג שלושה , ותמיד נהנתי מכל שיעור ורציתי לעשות יותר שיעורים בשבוע, אבל המורה היה עמוס.

אין פה ממש מה לעכל, אתה לא אוכל עכשיו סטייק אנטריקוט, הכל פה זה עניין של תרגול, אם אתה מרגיש שאתה קולט את העניין מהר, אז תיקח יותר שיעורים.

אם לא מסתדר, ואתה רואה שבכל שיעורים אתה חוזר על מה שהיה בשיעור הקודם, תוריד את המינון.

בהצלחה!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תלוי גם בזמנך הפנוי. אם אתה לומד או עובד - התאם את קצב לימודי הנהיגה לזמנך הפנוי - את הבגרות כדאי לגמור על הצד הטוב ביותר גם אם יקח עוד חודשיים להשלים את רשיון הנהיגה. אם אתה פנוי לחלוטין - התאם את קצב שיעורי הנהיגה להמלצות ולאפשרויות של המורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עשיתי תוך חודש בערך, 28 שיעורים.

כל יום שיעור ואפילו 2-3 שיעורים ביום.

אם המורה יראה שאתה מתקדם ומבין את הכל אז הוא ירוץ איתך, אם לא אז יעשה לך את השיעורים לאט לאט.

אז שיהיה לך בהצלחה וסע בזהירות, הכי חשוב!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

עד השיעור ה15, כל עוד אתה "לומד את החומר" תיקח כפולים, אתה גם יכול כל יום, כי זה נטו כמו לימודים, ואין פה שום דבר ממש לעכל, זה כביש, אתה חי אתזה כבר בגיל 5 ובטח שאם יש לך חברים שלומדים גם וזה הופך לאחד מנושאי השיחה המשותפים שלכם.

תשאל את המורה וברגע שתדע שאין לך עוד מה ללמוד אלא אתה בשלב שאתה מתרגל את הכל, אז אתה מתחיל לפרוס שיעור בערך כל יום (לא צריך הפסקות, זה מטומטם), הסיבה לפריסה היא כדי שתתרגל שאתה נכנס לאוטו, נוהג קצת כמו אנשים שנוהגים כל יום, מסיים, יום למחרת אותו דבר, כאילו שאתה נוסע לעבודה או לחברים עם רישיון, כמו נהג של ממש.

סה"כ התהליך יכול לקחת לך בערך חודשיים וזהו, אתה לא חייב ללמוד על פני חצי שנה, תהליך הוצאת רישיון הוא תהליך מהיר יחסית, אחרכך אתה תלמד כבר איך נוהגים באמת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מצתרף להמלצה על כפולים, ואפילו משולשים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...