Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש וחצי רכשתי הונדה סיויק ידנית מודל 98 עם 115K יד שנייה, טופלה בהונדה, ללא תאונות לאחר 3 חודשים שחיפשתי. המחירון עמד על 24 ושילמתי 27 וחצי, והשקעתי עוד 4 על יישור קו. ב20K אתה לא יכול למצוא הונדה סיויק במצב טוב מניסיון. לפעמים יש "מציאות", ואנשים שלא מכירים את מחיר השוק מבקשים מחירון על רכב שעבר 160K בלבד.

אגב, הרכב מצויין מבחינת נוחות והתנהגות כביש(ההגה קצת מנותק), לא סוחב מי יודע מה, יחסית חסכוני בדלק(14.5 לליטר, מעורב). במבט לאחור, הייתי רוכש את הקופה או הסדאן עם המנוע 1.6.

פורסם
לפני חודש וחצי רכשתי הונדה סיויק ידנית מודל 98 עם 115K יד שנייה, טופלה בהונדה, ללא תאונות לאחר 3 חודשים שחיפשתי. המחירון עמד על 24 ושילמתי 27 וחצי, והשקעתי עוד 4 על יישור קו. ב20K אתה לא יכול למצוא הונדה סיויק במצב טוב מניסיון. לפעמים יש "מציאות", ואנשים שלא מכירים את מחיר השוק מבקשים מחירון על רכב שעבר 160K בלבד.

אגב, הרכב מצויין מבחינת נוחות והתנהגות כביש(ההגה קצת מנותק), לא סוחב מי יודע מה, יחסית חסכוני בדלק(14.5 לליטר, מעורב). במבט לאחור, הייתי רוכש את הקופה או הסדאן עם המנוע 1.6.

מה הכוונה הגה מנותק?

ודווקה זה די ידוע שהונדה סיויק זה וטו מהיר יש לחבר שנת 97 הוא עבר במשפחה האוטו אוטו מהיר אני לא יודע באיזה מצב הבאתה אותו אבל אני יודע שזה אוטו די מהיר יחסית לשוק הזה

פורסם

המנוע 1400 90 כ"ס של הונדה מספק ביצועים סבירים ולא מעבר. ע"פ הנתונים הרשמיים הוא מאיץ ב9.5 שנ' ל100 אבל בפועל לוקח לו עוד שתי שניות לפחות. המנוע אצלי במצב מעולה, לפחות ע"פ הבדיקה שעשיתי בדינמומטר, ללא נזילות שמן, לחץ קומפרסיה מאוזן, טופל בחלפים מקוריים לאורך כל דרכו . יש לחבר שלי סיריון 1.3 2009 אוטומט כמובן, ואפשר לומר שהוא לקח אותי...המנוע 1.6 vtec 125 כ"ס זו אופרה אחרת כבר...והוא גם יהיה חסכוני יותר מכיוון שהוא עדכני יותר ומתאמץ פחות.

והגה מנותק זה הגה שלא משדר לך מה קורה בכביש, זה של ההונדה סביר יש יותר גרועים ממנו, כמו ההגה של הרנו מגאן 2004 ומעלה. למאזדה 3 יש הגה מצויין מהבחינה הזאת.

• תוכן חדש...