Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו

furma
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

מקווה שהצום היה קל ומועיל!

הגיע הזמן להחליף את הגטס למשהו יותר סקסי.

חשבתי על אפלא מיטו. ראיתי שאפשר למצוא מודל 2009 במחירים שפויים 120-140K.

מצד שני לאלפלא יש שם לא משהו מבחינת אמינות וגם לא מדובר באוטו פופולארי אז אני מניח שקשה למצוא חלפים זולים אם משהו מתקלקל..

מי שיכול לתת לי חוות דעת על האוטו אני אשמח.. !

אופציה אחרת היא לחכות ל Audi A1 שאמורה להגיע לארץ עוד החודש ושמעתי שהמחיר אמור להיות גם 120-140 חדשה לגמרי. מישהו מכיר אותה מחו"ל או יודע אם להמליץ או לא?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

חוות הדעת חיובית בסה"כ, כתלות בדרישות שלך. הרכב חדש מדי מכדי להעיד משהו על בעיות אמינות אקוטיות, ובנוסף אין שום סיבה שלא יימצאו חלפים במחיר נורמלי בעת תקלה - מרבית ה"מתחת לפני השטח" זה כמו פונטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפשר לומר על מותג אלפא בכללותו שהוא פופולרי בארץ?

ולדעתך זה אומר משהו על טיב הרכבים?

מצד שני למה אני מתפלא, הרי מדובר בישראל, טויוטה קורולה ומאזדה 3, 1.6 משפחתומטיות.

פורסם

שמע היתה תקופה שראו לא מעט אלפות בארץ ועם השנים התגלו התקלות ויוקר האחזקה אז לא מפתיע אותי שהן ירדו מהכביש..

השאלה אם זה עדיין המצב.

פורסם

הבראבו היא לא האחות של המיטו, יותר בכיוון של דודה.

לגבי אלפא, אני אשמח לשמוע אילו תקלות התגלו עם השנים באלפא בעשור האחרון.

emotion of motion

פורסם

אני לא מכיר שום בעיות אמינות אפייניות למיטו אבל כמו שכבר כתבו, הרכב עדיין חדש ויכול להיות שיצוצו כאלה בעתיד.

אלפא עדיין סוחבת על הגב (לפחות בישראל) את בעיות האמינות של הדגמים הישנים שאכן היתה מוצדקת אבל כבר שייכת להיסטוריה הרחוקה. לדעתי ומנסיוני האישי האלפות של העשור וחצי האחרונים לא שונות באמינותן מכל רכב אירופאי ממוצע.

• תוכן חדש...