Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר, עם כניסה אופטית, עדיפות למגבר 5 ערוצים

אני יודע שמחירם של מגברים אלו מעל לממוצע, בכל זאת הייתי שמח לשמוע דגמים של מגברים כאלו.

אני חוסך את השימוש בכרטיס קול עבור הCARPUTER העתידי ומשתמש בDAC הפנימי של המגבר.

תודה רבה

אלי

M-TECH E46

פורסם

יש לי לוח

אני צריך מגבר עבורו כמו שרשום בכותרת.

המגבר צריך להיות 4.1, כלומר, 2 סטים (מורל ובוסטון) וסאב (לא סנטר)

מישהו יכול להמליץ על אחד שכזה?

M-TECH E46

פורסם

עשיתי קצת שיעורי בית,

אשמח לדעת אם האלפיין PXA H100, יעשה את העבודה. יש לו 6 יציאות, שזה די והותר למגברים שלי.

השאלה היא , כיצד הוא מקבל את אות הכניסה? דרך RCA? דרך הUSB?

כיצד מכוונים אותו?

אני מקווה שאין צורך בHU או כל רכיב אחר בכדי להנות ממנו.

אשמח אם תשפכו לי אור על הנושא.

מחירו בהחלט בתקציב שלי, אני רק צריך OK מכם.

תודה רבה

M-TECH E46

פורסם

אין בכלל מה להשוות בין המכשיר הנ"ל לבין האודיסון ביט 1

גם אין לו כניסה אופטית בכלל .

אם אתה מחפש במחיר טוב קנה יש שניה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=339966

תברר עם הבחור אם המכשיר מגיע עם השלט היעודי {כי אם לא תצתרך לפטופ}

נב-איזה HU יש לך .?

קארPC..?

רדיודיסק.?

פורסם

אני עובר מהאלפיין , לCARPC,

ולכן אני מנסה לפתור את בעיית כניסת הסאונד למגברים.

אני די מתלבט בין פתרון חומרתי - דוגמת פרוססור, או תוכנתי עם כרטיס קול ו- ASIO.

בקשר ללינק של האלפיין שציינתי מקודם, אני יודע שהוא ללא כניסה אופטית, אך מחירו "גרושים" ליד שאר הפרוססורים.

M-TECH E46

פורסם

תסלח לי, אבל אני לא מבין את מה שאתה רוצה לעשות.

למה אתה מחפש מגבר עם כניסה אופטית? מה הרעיון של CARPC אם אתה לא הולך להשתמש בחומרה שלו? כרטיס קול איכותי עולה גרושים (גרושים = כמה מאות שקלים לעומת כמה אלפים של פרוססור איכותי) ועושה עבודה לא פחות טובה (ואף יותר) מפרוססור ייעודי.

הסיב האופטי זה חרטה ברטה, באמת שאין שום צורך עקרוני בו במערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את איתמר בעניין

ואני אוסיף שגם אם אתה לא רוצה להשתמש במחשב לעיבוד אין כל כך טעם לאופטי ככה או ככה לדעתי

כל עוד הרצפת רעש מספיק נמוכה בחיבור אנלוגי ואין שום ספיגת רעשים חריגה - השיפור ממעבר לאופטי יהיה פסיכולוגי נטו.

במיוחד שהמחשב לרוב יהיה ממוקם במרחק מאוד קצר מהמגברים , בשונה מהד-יוניט רגיל.

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עניין הסיב הוא שולי לחלוטין, וכמו שכבר אמרתי - אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגברים.

מה שכן, אני מבין שבמקרה הנ"ל עדיף (מבחינה כלכלית), לתת למחשב לבצע את העיבוד.

אם כך, שאלתי היא כזאת, על איזה כרטיס קול הייתם הולכים? האם ניתן להשתמש בX-FI USB? יש למישהו נסיון עם הכרטיסים של EMU וESI? שמוציאים סאונד טוב יותר מהקריאטייב?

האם תהיה לי שליטה על כל ערוץ בנפרד? אפשרות לכיוונים וחיתוכים?

כל מידע נוסף יתקבל בברכה

M-TECH E46

פורסם

כרטיס קול בהתאם לצרכים

תעבור קצת על שרשורים בפורום , ובפורום אודיו בmp3car ותמצא את כל המידע הנחוץ

X-FI USB ובעיקרון רוב כרטיסי הUSB פחות מומלצים לשימוש בגלל יציבות דרייברים ומתח יציאה נמוך

אני כרגע משתמש בE-MU 0404 PCI שהוא 2 ערוצים בגלל שאני מוציא אות לMS-8 ( פרוססור חיצוני )

השתמשתי בעבר בaudigy 2 zs של קריאטיב שהיה מצויין

ואחריו עברתי לAudiotrak Prodigy 7.1 HIFI שהיא חברת בת של ESI שנתן לי איכות סאונד יותר טובה מהאודיג'י ( אני מוכר אותו אם אתה מעוניין תסתכל בפורום אלטזעכן )

יש לך גם כרטיסים של m-audio , rme שיכולים להתאים

שליטה על כל ערוץ בנפרד והוספת פילטרים ( קרוסים , אקוליזציה , T/A וכו' ) אפשרית והוסברה עשרות פעמים בפורום

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ותמיד קיימת גם האפשרות של MINIDSP אשר שלל מוצריה של החברה נחשפו לעיניינו כאן בפורום ביחד עם סאב וופר 8 אינטש בתיבה שופרית...

http://www.minidsp.com

אני חושב שאתה צריך לקרוא שם קצת על הminidigi ועל הminidsp

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...