Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאית העתיד של MAN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשאית מזכירה לי מהגץ קיטור. אני אוהב משאיות אמריקאיות קלאסיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא שזה משנה, כי אפשר להזמין בכל צבע שרוצים אבל:

המשאית מדהימה, הצבע קקה. מה עם הבפנוכו שלה? יש תמונות?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כל פעם שאני רואה עיצובים כאלו אני דואג מחדש, לאן מועדות פנינו בעיצוב הרכב, לרכבים שנראים כמו חלליות?

העיצוב מתקדם בהגזמה לכיוונים שפשוט נראים עתידניים מדי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
כל פעם שאני רואה עיצובים כאלו אני דואג מחדש, לאן מועדות פנינו בעיצוב הרכב, לרכבים שנראים כמו חלליות?

העיצוב מתקדם בהגזמה לכיוונים שפשוט נראים עתידניים מדי

מה רע ברכבים שנראים כמו חלליות?!

חוצמזה חלליות כבר המון שנים לא נראות ככה:-D

מותר גם לתעשיית הרכב להתקדם!

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

אני לא אוהב יותר מדי קדמה, אני חושב שאיפה שאנחנו נמצאים כרגע זה המקום הנכון להיות בו ולא למתוח את המכוניות (רוב רכבי הקונספט וכאלו שמעצבים חדשים נראים כאילו תפסו אותם מהקצוות ומתחו את עורם אחורה), זו דעתי לפחות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

צמיגי סליקס? די פשוט, כי אפשר. זה נטו קונספט (יש בכלל מודל או שרק הדמיה?). מה שכן, עצוב קצת לראות שעם כל הקדמה העיצובית המונע בהדמיה הוא עדיין בעירה פנימית.

במבה, מזל שאה לא מעצב, עיצוב תפקידו לחדש ולרגש כל הזמן.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...