Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי רנו 19 94, ולאחרונה שברו לי אותו בתאונה, בעיקרון הייתי מאוד מרוצה ממנו (לא עשה בעיות כלל) אך הרגיש תמיד כגרוטאה ישנה :lol: . לכן כרגע אני מחפש רכב באיזור 25K,

1. מסוף שנות התשעים ואילך,

2. אוטומט (חשוב כי לחברה אין רשיון לידני).

3. ברצוני שהרכב יהיה אמין,

4. ובעל קצת קלאסה (אבזור).

5. גודל הרכב לא כ"כ משנה לי,

רוב הנסיעות שלי הן בתוך ירושלים.

משיטוטי בפורום הגעתי למסקנות הבאות :

1. ניתן להמר על רובר (אם לדעתכם כן אנא המצליצו על דגם)

2. אאודי A3 ~98 לא כדאי, מבחינת תמורה לכסף.

3. אוקטביה משנת 2000 אופציה לא רעה

4. פונטו ספייס אופציה מאוד מחמדה אם כי חסרה בעניין הקלאסה.

צריך את עזרתכם בתיקון המסקנות שלי ו/או המלצות והערות נוספות.

אודה מאוד לכל מי שיעזור.

פורסם

הכי חשוב שתמצא רכב טוב

במודלים האלה אומנם הדגם מאוד חשוב אבל נראה שאתה בכיוון הנכון רק תמצא רכב טוב

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אוקטביה זה רכב מצויין. בתקציב כזה אפשר לקנות בערך שנת 2001 בנזין 1600 אוטומט. אבזור לא הייתי אומר שעשיר במיוחד, אבל דברים ברורים מאליו כגון: חלונות חשמל, מראות חשמל עם חימום, כיסא נהג עם כיוון גובה, הגה מתכוון וכד' יש.

מניסיון 10 שנים עם אוקטביה כזאת, הרכב אמין מאוד.

עולה לי המחשבה: האם לסטודנט נוח יהיה להחזיק רכב כזה. מדובר על משפחתית עם תא מיטען ענק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סיטרואן c5 שנת 2002 יהיה בתקציב שלך ויש בוא כל מה שאתה דורש .

הוא נוח מרווח ועם קלאסה

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

הצחקתני . C5 , ממש לא רכב לסטודנטים.

לסטודנט הייתי ממליץ על רכבים קטנים דוגמת : פוקלסווגן פולו / איביזה או משהו קצת יותר פשוט מהאגף היפני כגון סוזוקי איגניס,מזדה דמיו, סיריון וכו'...

בתקציב שלך מדובר על רכבים מסביבות 2001-2002.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הביטוח המקיף של האוקטביה בשמיים, אם זה חשוב לך.

C5 ישנה מאד, ושאתה לא מכיר אישית, לא הייתי ממליץ לך, מכיוון שהיתרונות היחסיים שלה לא רלוונטיים אליך ואילו החסרונות שלה יכולים להשבית לך את שמחת החיים מהר מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לדגמי בנזין הביטוח בסדר. הביטוח היקר הוא של דגמי הדיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סיאט איביזה בשנתון 01-02 תענה יופי על הצרכים שלך. תמצא אחת שמורה שלא נשחטה ע"י איזה ערס ותהיה בריא.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
הצחקתני . C5 , ממש לא רכב לסטודנטים.

לסטודנט הייתי ממליץ על רכבים קטנים דוגמת : פוקלסווגן פולו / איביזה או משהו קצת יותר פשוט מהאגף היפני כגון סוזוקי איגניס,מזדה דמיו, סיריון וכו'...

בתקציב שלך מדובר על רכבים מסביבות 2001-2002.

לא מסכים איתך , גם אני חשבתי ככה לפני שקניתי את הC5 שלי .

כנראה שאתה מדבר בלי ביסוס.

הצריכת דלק שלו יחסית חסכונית 1:11 בנסיעה בבין עירוני עם מזגן .ולא רחוקה מהאיביזה או מהדמיו.

הטיפולים שלה זולים .

החלפים שלה זולים משמעותית מהיפניות ומהגרמניות שהצעתה .

והוא רכב מאוד אמין לדעתי אם מטפלים בוא כמו שצריך .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

עצה : תתרחק מהפונטו !

תלך עם הכיוון שהתחלת - חברה טובה ואמינה משנתון נמוך.

תקבל תמורה מקסימלית לכסף.

נקודה חשובה -

אל תיקח למכון בדיקה אלא למוסך בו תטפל ברכב.

כך באותו מחיר בערך,תדע כמה יעלו כל התיקונים וגם תדע ב-א-מ-ת מה מצב הרכב.

בהצלחה !

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

נקודה חשובה -

בהצלחה !

אורי

אשמח אם תוכל להסביר את עצמך בבקשה, אני גם לקראת קניית רכב בתקציב דומה לפותח האשכול (גם סטודנט וכ"ו) ודווקא הרבה מאוד(!) אנשים המליצו על הפונטו ספייס בשנתונים האלה.

החיסרון שלי לדעתי זה שבאיביזה יש את הרדיו-טייפ מובנה וזה סיפור לשים שם מע' נורמלית לפי מה שהבנתי - תוכלו לייעץ על כך?

פורסם
אשמח אם תוכל להסביר את עצמך בבקשה, אני גם לקראת קניית רכב בתקציב דומה לפותח האשכול (גם סטודנט וכ"ו) ודווקא הרבה מאוד(!) אנשים המליצו על הפונטו ספייס בשנתונים האלה.

החיסרון שלי לדעתי זה שבאיביזה יש את הרדיו-טייפ מובנה וזה סיפור לשים שם מע' נורמלית לפי מה שהבנתי - תוכלו לייעץ על כך?

אין לי פונטו אישית אולם חברים מסביבי בעלי פונטו המליצו להתרחק.

נסעתי מספר פעמים ויש בעיות לא מועטות(חפש בפורומים).

בכל מקרה,ממליץ לבדוק במוסך ולא במכון.

בהצלחה!

פורסם

די עם הבולשיט. לפונטו בעיות כמו לכל רכב בן 6-9 רק שלתקן אותם בפונטו עולה חצי מכל רכב אחר ובמחיר הזה ניתן לקנות פונטו בשנתיים פחות על הכביש מאשר כל מתחרה אחר בקטגורייה. פונטו בסכום הזה היא אחת הקניות היותר משתלמות וטובות שיש, הרכב חסכוני מאוד, קל וזול לתחזוקה, נוח ובטיחותי- בטח לעומת דמיו, וסיריון מהשנים שהסכום הזה מאפשר. כמו כן איגניס במחיר הזה הוא לא ימצא. חשוב כמובן למצוא רכב שטופל כהלכה, שיש לו היסטוריית טיפולים וכדומה אך במידה והכל כשורה אין סיבה שזה לא ימשיך להיות- כן גם בפונטו. רכב שמולאו בו מי ברז ושמן סויה יעשה כמובן בעיות ויהיה מועד לפורענות כמו כל רכב אחר.

בסכום הזה אם אתה מחפש רכב לסטודנט (שמבחינתי זה אומר תחזוקה זולה עד שפוייה), אך שיהיה עדיין עם קצת יותר כוח מהרגיל (בקבוצת המיני), יופי, נוחות וניהוג נעים (ובלשונך קלאסה), הייתי מחפש 206 , 110 כ"ס עם איבזור קוסמטי מירבי (גג, מגנזים, ספויילר). הפולו בדגם המאובזר ביותר, היא גם אופצייה טובה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
די עם הבולשיט. ולפי מה קבעת? כי בניגוד לדעתך?

לפונטו בעיות כמו לכל רכב בן 6-9 -תתפלא,לא כל רכב בן 5-10 עושה בעיות מלבד הטיפולים!

רק שלתקן אותם בפונטו עולה חצי מכל רכב אחר - ולפי מה קבעת ?

ובמחיר הזה ניתן לקנות פונטו בשנתיים פחות על הכביש מאשר כל מתחרה אחר בקטגורייה. פונטו בסכום הזה היא אחת הקניות היותר משתלמות וטובות שיש, הרכב חסכוני מאוד, קל וזול לתחזוקה, נוח ובטיחותי- בטח לעומת דמיו, וסיריון מהשנים שהסכום הזה מאפשר. -יש עוד אופציות רק צריך מזל וסבלנות. מה עם דרישות הסטודנט?אולי בכלל עדיף רכב דיזל כי נוסע הרבה?

כמו כן איגניס במחיר הזה הוא לא ימצא. למה לא? דווקא יש לא מעט.

חשוב כמובן למצוא רכב שטופל כהלכה, שיש לו היסטוריית טיפולים וכדומה אך במידה והכל כשורה אין סיבה שזה לא ימשיך להיות- כן גם בפונטו. - מסכים.הוא שאמרתי,מזל וסבלנות.

רכב שמולאו בו מי ברז ושמן סויה יעשה כמובן בעיות ויהיה מועד לפורענות כמו כל רכב אחר.

בסכום הזה אם אתה מחפש רכב לסטודנט (שמבחינתי זה אומר תחזוקה זולה עד שפוייה), אך שיהיה עדיין עם קצת יותר כוח מהרגיל (בקבוצת המיני), בהשוואה למי ?

יופי, נוחות וניהוג נעים (ובלשונך קלאסה), זה כבר עניין של טעם אישי.

הייתי מחפש 206 , 110 כ"ס עם איבזור קוסמטי מירבי (גג, מגנזים, ספויילר). הפולו בדגם המאובזר ביותר, היא גם אופצייה טובה.

בהצלחה

ושוב בהצלחה.

פורסם

נקודה חשובה -

בהצלחה !

אורי

תאמין לי אתה, אם עצות כאלה אני מתפלא איך לא לקחו אותך לייעץ למטכ''ל בבור.

רק לנזק אתה גורם עם העצות האלה, מה פותח השרשור אמור להבין?

לא הייתה לך פונטו ואתה מחליט שזה רכב חרא. עדיף שלא תפצע(תרתי משמע) את פיך אם אלה הדברים שאתה רוצה להגיד

.

לפותח השרשור

לי היו שתי ספייסים בעברי, שניהן דגם elx ושניהן ידניות, הטיפולים זולים עד כדי אבסורד, חסכונית מאוד , כיפית לנהיגה ודי זריזה, אפילו יותר חזקה מהמנוע 1400 של האיביזה.

מראה צעיר ומרענן, בelx אתה מקבל ח''ח, מצב סיטי, כסא מתכוונן לגובה, הגה מתכוונן, מזגן חזק.

ביטוחים זולים, בקיצור הרכב מאוד מהנה ולא סתם יש עליו הרבה המלצות. הבעיה היא למצוא אקזמפלר שמור ומיד פרטית.

ושלא תעיז שלא לקחת רכב למכון בדיקה, זאת הטעות הכי נוראית שעושים בקניית רכב.

במוסך לא יעשו לך דיאגנוסטיקה שיעשו במכון בדיקה מורשה, גם לא תקבל אחריות על שום מכלול במוסך.

הצלחה וגמר חתימה טובה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...