Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda b2500 קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,מישהו הציע לי לקנות מאזדה b2500 שנת 2005 הוא מבקש על הרכב מחיר מחירון 48 אלף והגעתי איתו למחיר של 46 וחצי אלף עכשיו השאלה שלי האם זה כדאי זה משתלם או לא? ומבבחינת הרכב איך הרכב זה רכב טוב שאפשר לנסוע איתו כמה שנים טובות בשקט?

קצת פרטים על הרכב מאזדה b2500 4x2 ארגז סגור יד 1 מפרטי עברה 200 אלף קילומטר לקחתי אותה ל2 בדיקות ב2 מוסכים ב2 המוסכים הרכב יצא תקין ושמור מאוד

תודה לעוזרים...

פורסם

אם היית קורא את כללי הפורום היית יודע שמותר להקפיץ הודעה רק 24 שעות אחרי פרסומה. אנשים לא עובדים אצלך וזה פורום עמוס ומלא תוכן, לפעמים לוקח כמה שעות או יום יומיים עד שמקבלים תגובה.

ואחרי ההבהרה הזאת, טנדרים לרוב עוברים חיים לא קלים, לא בתנאים ולא ביחס שהם מקבלים.

אם הרכב הנ"ל שמור מכנית וחיצונית ובעיקר טופל בזמן במוסך מורשה או עם חלפים טובים - הקילומטרז' לא מהווה שיקול עיקרי כל כך בכדאיות העסקה.

אני לא מכיר "מחלות" ספציפיות לרכב, אבל כדאי להמתין לתגובות נוספות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...