Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

השאלות בשביל החבר שלי.

יש לו אימפרזה 2003 2000 סמ"ק עם 4 צמיגים ברידג'סטון טורנזה ER 60 (זהים למקוריים ויקרים יחסית). המידה של הצמיגים

15\60\195.

אחד הצמיגים נקרע (או יותר נכון נדקר ע"י וונדליסטים בדופן החיצוני ) ואין אפשרות לתקן.

הצמיגים במצב לא רע, למרות שעברו שנתיים וקרוב ל 30 אלף ק"מ.

אני המלצתי לו, בגלל הנעה כפולה, להחליף כבר את כל 4 הצמיגים ולא רק זוג אחורי. גם ככה בעוד שנה צריך יהיה להחליף את כולם.

הוא היה די מופתע - בגלל צמיג אחד מחליפים את כל הארבעה? גם כמה אנשים אחרים אמרו לו שכל זה שטויות, ואין בעייה להחליף רק שניים. לכן הוא רצה להחליף מקסימום זוג.

אין בכוונתו לקנות צמיגים מקוריים ויקרים - משהו צנוע יותר אבל איכותי.

הוא חושב לקנות זוג ברידג'סטון הכי זולים , נדמה לי MY01 (בסביבות 400 ש"ח ליחיד).

אחרי השיחות בכמה פנצ'ריות הוא קיבל המלצות חמות ודי נוקבות להחליף את כל הצמיגים.

האופציה הסבירה והזולה שהוא קיבל מאנטון - פאלקן ZE912 ב 1300 ש"ח (ל 4 צמיגים).

עד כמה לדעתכם עניין ההנעה הכפולה הוא קריטי?

האם הפאלקן ZE 912 מספיק טובים לנהיגה רגועה (עם דגש לשקט\נוחות\ בטיחות)?

המלצות לצמיגים אחרים, לא יקרים, יתקבלו בברכה.

תודה על התשובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...