Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הנוזל "האיכותי" לניקוי שמשות שרכשתי לפני מספר שבועות, ובעקבותיו היתי צריכה לרוקן את מיכל השמשות, אני שואלת כאן כיצד ניתן לפרק את המיכל לניקוי שמשות בפיג'ו 306 שנת 96, לצורך ניקוי.

אני מצרפת מספר תמונות, אם מישהו פירק בעבר אשמח לקבל הוראות כיצד לבצע זאת.

או לחליפין האם יש פתח ניקוז שניתן לפתוח ולרוקן את המים לגמרי על מנת להזרים מים חדשים שינקו את כל המיכל מבפנים.

תודה

ל'

90.jpg

91.jpg

92.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אאל"ט הגישה למיכל היא על ידי פירוק החיפוי הקדמי של בית הגלגל הימני. זה מחייב פירוק של הגלגל.

אולי עדיף למלא את המיכל במים מספר פעמים (מי ברז יספיקו) ולשאוב אותם דרך פתח המילוי.

פורסם

זה מה שעשיתי בתחילה, אך היום להפתעתי גיליתי גוש סבון בצבע כחול שנשאר בפנים, כתוצאה מהנוזל שמשות שרכשתי, ולכן חשבתי לפרק אותו על מנת לנקות את כל המיכל מבפנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נסי להכניס צינור מים למיכל דרך פתח המילוי, הכניסי מים בלחץ ותני למיכל לעלות על גדותיו.

הזהרי שהעודפים לא יתיזו על רכיבי חשמל בתא המנוע.

האם הכנסת למיכל סבון נוזלי לא מדולל? סבון לא אמור להתקרש לגושים כשהוא נמצא בתוך מים. אל תשאירי את המיכל ריק ממים.

פורסם

רכשתי מההום סנטר נוזל שמשות יעודי (ג'ריקן של 4 ליטר), לא היתי מרוצה ממנו מכיוון שהוא היה מקציף.

רוקנתי את הנוזל ואז הבחנתי כי השפריצרים נסתמו.

ביצעתי ניקוי למיכל על ידי הכנסת מי מזגנים ושאיבתם, והיום הבחנתי כי בתוך המיכל יש גוש של סבון בגודל של 3-4 ס"מ.

כנראה שהוא סותם את היציאה של המים לצינורות ברגע שמפעילים את המתזים.

ל'

פורסם

עשי שטיפה באמצעות צינור עד שיפסיק לצאת קצף.

הפעילי את משאבת המתזים כדי לשטוף את המשאבה והצנרת.

אם יש לך גישה לצנרת היוצאת מן המשאבה למתזים, פרקי אותה ונקי ע"י נשיפת אוויר.

אם המשאבה עצמה נסתמה, יתכן שלא יהיה מנוס מפירוק המיכל.

אם הצנרת והמשאבה אינם סתומים, נקזי את המים והחליפי בנוזל שטיפה איכותי.

פורסם

2 אפשרויות:

1. לפרק את המיכל ע"י פירוק גלגל קדמי ימני + חופת הגלגל.

2. להכניס בקבוק שלם של חומץ + כמות זהה של מיים חמים (לא רותחים) לתוך המיכל - זה כבר יפרק את הגוש.

מקווה שעזרתי, אריאל.

אם את עדיין בוחרת באפשרות מס' 1, אולי אוכל לסייע לך, עשיתי זאת בעבר במגאן שלי.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

את הגלגל אין לי בעיה לפרק.

אשמח אם תסביר כיצד לפרק את החופה.

ל'

פורסם

אצלי במגאן זה הלך כך, אני מאמין שב 306 זה על אותו עקרון:

יש קליפסים בצורת נעץ עשויים מפלסטיק.

יש למשוך אותם בעדינות ולוודא כי אין עוד ברגים כלשהם המחזיקים את החופה.

אגב, בכל מקרה שווה לך לנסות את החומץ.

אריאל

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

החיפוי של הגלגל בחלקו הקידמי תפוס ע"י בורג או נעץ פלסטיק כפי שהזכירו.

זה נמצא מתחת לטמבון קרוב לגלגל אפשר למצוא אותו ע"י מישוש.

אל תשכחי להוציא רק את הפיה של המיכל,היא מתברגת החוצה(פיה=איפה שהמכסה הכחול שממנו ממלאים).

אאל"ט יש גם איזו שהיא גומיה שהמיכל תפוס עליה וצריך "לתלוש" כביכול את המיכל כדי לשחרר אותו ממנה ועל מנת להחזיר יש לדחוף בחוזקה.כמו הרדיאטור.

• תוכן חדש...