Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה

אני בן 17 וחודשיים והוצאתי רשיון לאוטו בגיל 17 בדיוק. נשאר לי חודש למלווה :lol:

עכשיו אני רוצה לקנות אוטו אחרי המלווה. ואני מתלבט בין שני רכבים ואני צריך ממכם חוות דעת ועזרה

התקציב שלי הוא לא יותר מ18 אלף

הרכב הראשון הוא מאזדה 323F 1.8 שנת 96

הרכב השני הוא רנו מגאן קופה 2.0 שנת 97

איזה מהם רכב יותר מאמין וכו'ל?

תודה לעוזרים!!

פורסם
אם מה שמטריד אותך זה אמינות - לך על המאזדה. מכונית אמינה בבסיסה עם מנוע פשוט ויעיל.

לא רק האמינות.

אני רוצה לדעת עוד פרטים לפני. שאחרי זה אני לא יעשה טעות.

ותודה על התגובה!

פורסם

פרט למוניטין אמינות, שלא מבטיח לך שום דבר במכוניות כל-כך ישנות, המגאן עדיפה על ה-323 מכל בחינה אובייקטיבית.

היא נוחה יותר, מהנה יותר לנהיגה, מרגישה איכותית יותר בתא הנוסעים ועם רמת בטיחות עדיפה.

פורסם
פרט למוניטין אמינות, שלא מבטיח לך שום דבר במכוניות כל-כך ישנות, המגאן עדיפה על ה-323 מכל בחינה אובייקטיבית.

היא נוחה יותר, מהנה יותר לנהיגה, מרגישה איכותית יותר בתא הנוסעים ועם רמת בטיחות עדיפה.

אוקי תודה רבה לך עזרת לי! (:

פורסם

קח בחשבון שרנו מגאן קופה הוא אוטו חזק מאוד לילד בגיל 17.

אם אתה שואל אותי אין ספק שהייתי לוקח אותו, מה גם שצריכת הדלק שלו קטנה יותר מהמזדה!

אגב אין מקום מאחור כמעט, לא תוכל להכניס אפילו חבר אחד,

מה שגם צריך להיות חלק מהבעיות של ילד בן 17. שכח מנסיעות לים,

כי הדבר היחיד שאתה יכול לשים במושבים מאחור זה תיק.

בהצלחה

רותם.

• תוכן חדש...