Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובר 216 ידנית, סמתי לב שיש לוונטה מצב רוח, לפעמים נכנסת למצב השני שלה ולפעמים לא, ובזמן האחרון בכלל לא, בהתאם למד חישן חום הרכב מתחת מעל החצי והיא לא נכנסת, יוניט דפוק?

תודה לעזורים

פורסם

אצלי הייתה בעייה דומה לפניי דיי הרבה זמן .

מה שקרה לאחר שהייתי במספר מוסכים שבילבלו את המוח והצעות מחיר של 1500 ש''ח עבור החלפת וונטה , מה שעשיתי זה פירקתי את הוונטה בעצמי והחלפתי לה את הפחמים (50 ש''ח) מאז הכל עובד פיקס (זה קרה לפניי שנה וחצי או יותר).

אני מציע לך קודם כל לבדוק את הפיוז של הוונטה , לאחר מכן תניע את הרכב וחכה שהוונטה תכנס לפעולה , אם חום המנוע מתחיל לעלות והוונטה לא נכנסת לפעולה תן מספר מכות קטנות על הוונטה (עם פטיש קטן) , אם הוונטה תתחיל להראות סימניי חיים כלשהם אז כנראה שבאמת מדובר בפחמים .

בכל מקרה עדכן בתוצאות כשיהיו ,

עמנואל .

פורסם

תודה רבה עמנואל, יבדק.

איפה נמצא הפיוז של הוונטה, ומי יכול להחליף לי פחמים בוונטה?, חשמלי רכב?

עריכה לפני בדיקה: הכוונה שהוונטה פועלת אבל לא נכנסת למצב השני המהיר יותר שלה.

פורסם

אם הוונטה עובדת הייטב במצב הראשון ורק המצב השני הוא בעייתי, אז כנראה אין בעייה של פיוז וגם כנראה אין בעייה של פחמים גמורים והבעייה היא אחרת לגמריי , יכול להיות שבאמת מדובר על יוניט חום .

אני מציע לך לגשת למוסך לבדיקה , (המלצה אישית שלי היא מוסך ש.ח לוי בפ''ת) אני לא חושב שיש צורך לפרט את גודל הנזק שיגרם בעקבות התחממות יתר למנוע .

עדכן מה הממצאים כשיהיו ,

חג שמח ,

עמנואל.

פורסם

אני אגש אליהם, ובקשר ליתחממות כבר הספקתי להחליף בעבר מנוע, לצערי מכיר את הסיטואציה הלא נעימה הזאת

פורסם

איך אתה יודע שהוונטה שלך לא מסתובבת יותר חזק?

אצלי הוונטה מסתובבת ברגיל שלה כל הזמן ולא משנה מהירות.

אני שומע אותה ממש חזק רק עם אני נוסע עם מזגן וכשה אני עוצר את הרכב ופותח את הדלת (לפני הדממת המנוע) ולאחר חצי דקה זה מפסיק.

פורסם

כי אני רואה שהחום של הרכב טיפה מעל החצי ואפילו טיפה יותר, עצרתי את הרכב והוונטה עדיין נמצאת על המצב הראשון שלה

• תוכן חדש...