Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעלי C5-

בצדדים של הדלתות הקדמיות יש מין מגירה בכל צד. המגירה הזאת מוחזקת על ידי מין חתיכת מתכת בכל צד שלה. (למתקשים- סה"כ 4 חתיכות).

באופן מפתיע אבדו לי כל ארבע החתיכות (בחיי שלא אשמתי). במורשה רוצים 70 ש"ח לכל אחת (נו באמת, זה סה"כ חתיכת מתכת באורך 5 ס"מ...)

האם מישהו מכיר איפה אפשר להשיג או איך אפשר להחזיק את המגירות האלו אחרת. תשובה כמו "חפש בפירוקיות", לא תעזור, אלא אם היא ממש ספצפית.

תודה!

פורסם

שלום,

הקפיצים הנ"ל מעצבנים מאוד כאשר הם חסרים כי הדלת כל פעם נפתחת בכל תזוזה, לדעתי חבל לפרק אותם. אני קניתי קפיץ כזה במוסך המרכזי בבני ברק עלה לי 23 ש"ח, מס' המק"ט שלו אם אני לא טועה הוא:

9329vx

לגבי המחיר, בכל מוסך מורשה המחי אמור להיות זהה.

פורסם

תודה.

לא פירקתי אותם. הם נפלו בזמן שהרכב לא היה אצלי.

מתי קנית? במוסך בבני ברק אמרו לי 70 שקל לאחד.

פורסם

גם אצלי היו חסרים כמה קליפסים (3 נדמה לי), ומגירה אחת. מגירה קניתי מפירוק, ושם גם מצאתי קליפס אחד. את 2 הקליפסים הנוספים קניתי בז'אן חלפים בת"א, אאל"ט משהו באזור ה-20 ש"ח ליחידה.

משתמש במגירות האלו כל יום - (טוב, לפחות במגירה בדלת נהג - מאחסן שם סיגריות.) :twisted:

אחלה מגירות

ממליץ לכולם להשלים את הקליפסים ואת הגומיות המרובעות המעצבנות האוהבות ללכת לאיבוד. :lol:

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

חחח גם לי אין את הקפיצים האלה באף מגירה שמתי שם גומיות עבות רק שיכניסו את המגירות בפנים שלא יפלו , אני אשמח לדעת איפה קנית בסוף וכמה .

• תוכן חדש...