Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עצה את רוצה?

הקילומטרז' הגבוה מציין בלאי רב יותר.

בלאי רב יותר כלומר כנראה תצטרכי להשקיע יותר כסף בתיקונים שונים ובנוסף ירידת ערך.

אם אתה מתכוונת להחזיק ברכב מספר שנים רב יחסית (3+) ונוסעת יחסית מעט (עד 10K בשנה) עם הזמן הקילומטרז' יתאזן מעט ויהיה פחות חריג לשאר הרכבים מה שפחות ישפיע על הסחירות.

אם הרכב מטופל כמו שצריך במוסך מורשה, עם היסטוריית טיפולים מלאה, בדיקה תצא בסדר ואין תאונות.

אזי שתמורת המחיר הנכון שווה לרכוש אותו.

כמו כן רכב 2008 עדיין אמור להיות באחריות יצרן לדעתי.

פורסם
כמו כן רכב 2008 עדיין אמור להיות באחריות יצרן לדעתי.

לא עם כמות נסועה שכזו.

בדר"כ זה 3 שנים או 100K(הראשון מבינהם).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דווקא רכב שנסע 160000 ק"מ בשלוש עשה את רוב הנסועה בדרכים בין עירוניות ולכן הבלאי שלו לא בהכרח יהיה גבוה.

אני הייתי לוקח לבדיקה - אם המצב סביר לגיל הרכב, ואת לא נוסעת הרבה זו יכולה להיות עסקה לא רעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מתאר לעצמי שהרכב היה רכב חברה, לדעתי למרות מחיר נמוך לא כדאי, הרכב עבר 80 אלף בשנה בממוצע, לא חסרים הרכבים האלה בשוק ובמיוחד בשוק הליסינג. זה נראה כאילו הרכב היה רוב שעות היממה על הכביש. ישנם חברות אבטחה שמשתמשות ברכבים כאלו בתור רכבי סיור, רכבים אלו לרוב מונעים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע , עם מעט מאוד שעות מנוחה, אני לא חושב שמצוין איפשהו בטפסי הרכב שהוא היה סיור, הוא יהיה מוגדר בתור ליסינג, ומרכבים כאלו כדאי מאוד להתרחק. אצלנו לחבר'ה של האבטחה יש מאזדה 3 2008 עם נסועה של 130 אלף קילומטר, הרכב לעיתים תכופות במוסך לתקופות ארוכות. בקיצור תבדקי טוב טוב את היסטורית הרכב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני מתאר לעצמי שהרכב היה רכב חברה, לדעתי למרות מחיר נמוך לא כדאי, הרכב עבר 80 אלף בשנה בממוצע, לא חסרים הרכבים האלה בשוק ובמיוחד בשוק הליסינג. זה נראה כאילו הרכב היה רוב שעות היממה על הכביש. ישנם חברות אבטחה שמשתמשות ברכבים כאלו בתור רכבי סיור, רכבים אלו לרוב מונעים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע , עם מעט מאוד שעות מנוחה, אני לא חושב שמצוין איפשהו בטפסי הרכב שהוא היה סיור, הוא יהיה מוגדר בתור ליסינג, ומרכבים כאלו כדאי מאוד להתרחק. אצלנו לחבר'ה של האבטחה יש מאזדה 3 2008 עם נסועה של 130 אלף קילומטר, הרכב לעיתים תכופות במוסך לתקופות ארוכות. בקיצור תבדקי טוב טוב את היסטורית הרכב.

רכב בן 2008 הוא כבר בן 3 ולא בן שנתיים בניגוד למה שמשתמע מהשנתון כי דגמי 2008 נמכרו מיולי 2007 עד דצמבר 2008 מה שאומר שנה וחצי. הרכב הזה יכול להיות בן 3 או מעט פחות ואז הנסועה נשמעת קצת יותר הגיונית.

לא חסרים מיצובישי לאנסר מודל 2008, המחירים מצחיקים וכדאי לחפש עוד קצת ואם המחיר לא מתאים לתקציב ללכת שנתון אחד אחורה ל-2007.

פורסם

תודה.הרכב בבעלות פרטית ונמכר דרך חברה מוכרת ואמינה.

לפי איש המכירות שקיבל אותי הרכב מיועד למגרש פרטי,שם יעבור שיפוץ ק"מ ויימכר כרכב עם ק"מ נמוך.הנה התרומה שלי לכם-קחו בחשבון בפנייה למגרש פרטי.

פורסם
תודה.הרכב בבעלות פרטית ונמכר דרך חברה מוכרת ואמינה.

לפי איש המכירות שקיבל אותי הרכב מיועד למגרש פרטי,שם יעבור שיפוץ ק"מ ויימכר כרכב עם ק"מ נמוך.הנה התרומה שלי לכם-קחו בחשבון בפנייה למגרש פרטי.

מעבר לזה שזה פלילי זה לא אפשרי יותר- כבר משנה שעברה התחילו לרשום קילומטרא'ז בטסט.

אם הרכב שנה שעברה עבר טסט והיה לדוגמא על 150,000 והורידו ל-70,000,כאשר יגיע בעל הרכב לעשות את הטסט השקר יתגלה-אמנם מאוחר אבל יתגלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...