Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך שתעזרו לי בבקשה בקניית רכב אני צריך שתייעצו לי התקציב 40 אלף ש''ח.

אני מתלבט בין הסיויק קופה האצ'בק או A3,אבל יהיה פתוח להצעות

פורסם

רוב ההונדות במחיר הזה הם של צעירים והם לא במצב טוב. מבין שתיהם עדיף את הA3 אבל תחשוב גם בכיוון של איביזה או פונטו.

תלוי מה אתה מחפש באוטו, תרשום ונוכל לעזור לך.

פורסם

אני מעדיף את הA3,אבל נראה לי שגם במחיר הזה הן לא במצב כ''כ טוב,דווקא נראה לי שמבין שניהם הסיויק תיהיה במצב טוב יותר.

אני לא רוצה את הפנטו משום שהיא אוטו פשוט מידי ..

אם תוכלו בבקשה להציע לי עוד רכבים ברמה גבווהה בסכום של בערך 40K

פורסם

אודי זה מותג, מותג יקר.

לא הייתי מייעץ לך להיכנס להרפתקה שכזו עם 40 אש"ח 'בלבד'. אחזקת הרכב הזה עלולה להפתיע את כיסך בצורה קשה.

אני מבין שאתה צעיר ואתה רוצה את הפוזה והכוח, אך הייתי מייעץ לך ללכת יותר לכיוון של האיביזה, או ה-HGT כפי שכבר הציעו לך.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם
אודי זה מותג, מותג יקר.

לא הייתי מייעץ לך להיכנס להרפתקה שכזו עם 40 אש"ח 'בלבד'. אחזקת הרכב הזה עלולה להפתיע את כיסך בצורה קשה.

אני מבין שאתה צעיר ואתה רוצה את הפוזה והכוח, אך הייתי מייעץ לך ללכת יותר לכיוון של האיביזה, או ה-HGT כפי שכבר הציעו לך.

:mm_yeah:

קודם כל תבדוק מה עלות ביטוח המקיף ל-A3, מבטיח לך שהפרצוף שלך יראה ככה>:shock:

לך על איביזה או גולף.

פורסם

אתה בעצמך לא יודע מה אתה מחפש ברכב, אז איך נעזור לך? לפי מה שאני מתרשם אתה מחפש פוזה נטו, אם כן, לך על ה A3 ובהצלחה עם ההחזקה.

פורסם

שלום,אני מחפש באוטו פוזה ,שיהיה מהיר ובעיקר נוח שכמו שהבנתי שיש בA3,בקשר לאחזקה אבא שלי יעזור לי,ויש לו חנות לחלקי חילוף לרכב ככה שבעייה אחת כבר נפתרה.

מה אתם אומרים על הגולף V5 ?אם אתם יכולים תתנו לי כל מיני מכוניות שיש להם פוזה וגם נוחות על הכביש שבערך 40 אש''ח.לא פיאט וכו'

פורסם

אם חלקי חילוף זאת לא הבעיה אז אלפא 147 היא אופציה מעניינת,הרבה יותר סקסית מהאודי והרבה יותר פוזה מהגולף V5 שנראת בדיוק כמו גולף 2.0 ג'נריישן רק עם מדבקה קטנה מאחורה שתוכל להשריש פוזה רק על חברות גברים שבערך יודעים את ההבדל בין הדגמים השונים,אפילו לא על חובבי רכב אמתיים.

Porsche 944 turbo

פורסם

רוב הסיויק קופה הם במצב שחוט, מי שמצב טוב או שהיא לא מכלירה או שהיא הרבה מעל המחירון.

האאודי A3 היה גם רכב של "צפונבונים", ככה שאתה תוכל במצבים יותר טובים ומחירון יותר טוב.

קח בחשבון שתחזוקה של רכב גרמני היא הרבה יקרה מיפני, למרות שאני אישית מכיר מישהו עם אאודי עם מנוע 1.8 טורבו שמעדיף לטפל במוסך סקודה והוא טוען ששם יותר זול בשבילו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם חלקי חילוף זאת לא הבעיה אז אלפא 147 היא אופציה מעניינת,הרבה יותר סקסית מהאודי והרבה יותר פוזה מהגולף V5 שנראת בדיוק כמו גולף 2.0 ג'נריישן רק עם מדבקה קטנה מאחורה שתוכל להשריש פוזה רק על חברות גברים שבערך יודעים את ההבדל בין הדגמים השונים,אפילו לא על חובבי רכב אמתיים.

האלפא 147 יקרה לאחזקה יותר מהאאודי ?

• תוכן חדש...