Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: פיאסטה מודל 2000. 1300 סמ"ק ידנית. מנוע יודורה

תאור הבעיה : כאשר אני נוסע, הוונטה מתחילה לפעול בערך דקה אחרי שהנעתי ולא מפסיקה עד שאני מדומם מנוע, חום המנוע יורד לגבול התחתון כמעט.

זה התחיל רק אתמול. לפני זה הוונטה עבדה כרגיל- כלומר נכנסה לפעולה בזמן והפסיקה כשהאוטו התקרר מעט,וחום המנוע עמד על החצי בזמן נסיעה.

בדרכי הביתה מחיפושי מוסך שיסכים לטפל בבעיה ביום שישי (ללא הצלחה יתרה), המזגן של הרכב הפסיק לקרר (האם יש קשר בין הדברים ?).

אציין שלפני 3 ימים עשיתי ניקוי רדיאטור יסודי במכון רדיאטורים (שהומלץ ע"י חברי הפורום) והחלפת מי קירור לפרסטון.

מהקצת שאני מבין, (ואני לא מבין הרבה) יכול להיות שהתרמוסטט או היוניט חום התקלקלו ?

המכונאים שכן הביטו ברכב אמרו שזה לא מסוכן לנסוע ככה בינתיים, אבל ברור לי שעלול להיגרם נזק לונטה ובלאי למנוע לאורך זמן

הרכב יוכנס לחשמלאי ביום ראשון לדיאגנוזה אצל חשמלאי

אשמח להסברים בנושא, עלויות צפויות וכו'

תודה מראש

סולי

פורסם

לפי דעתי :יוניט חום, כלומר יוניט מאווררים תקולה.

לגבי המזגן, אני חושב שאין קשר, האם המדחס נכנס לפעולה?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי :יוניט חום, כלומר יוניט מאווררים תקולה.

לגבי המזגן, אני חושב שאין קשר, האם המדחס נכנס לפעולה?

ברכב הנ"ל יש מאווררים שנשלטים ע"י המחשב וכמו כן שעון טמפ' מנוע מחובר גם הוא למחשב כך שאם התקלה היא בחיישן טמפ' אז גם השעון חום צריך ליפול למינימום.

מה שיכול להיות זה ממסר של המאווררים תפוס או תקלה או במעגל החשמלי של המזגן שגורם בין היתר למאוורר לעבוד קבוע.

גש לחשמלאי שמתעסק גם במזגנים ותספר לו את הבעיה.

פורסם

החשמלאי בודד מערכות לצורך איתור התקלה.

מה שאובחן ע"י החשמלאי- קצר בצמת חוטים תא מנוע, החלפת נגד למאוורר המנוע. כמו כן הוסף ממסר פיקוד להפעלת מאוורר עם הפעלת המזגן.

כל הבעיות נפתרו. הוונטה לא עובדת כאשר לא צריך,המזגן מקרר והכל בסדר.

• תוכן חדש...