Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

איך יודעים שמצבר עומד לסיים את חייו?

בשבועיים האחרונים אני חווה מדי פעם תקלת ANTIPOLLUTION שבאה ונעלמת לסירוגין

הרכב מתנהג כרגיל , אין שינוי בצריכת הדלק והוא סוחב כרגיל.

שאני נועל את הרכב עם האזעקה אחרי דקה בערך אחד החלונות נפתח ואז צריך לפתוח את האזעקה ולדרוך שוב.

אתמול בערב אחרי שהרכב עמד 9 שעות התנעתי , ההנעה הייתה קשה - ובנוסף היה איזשהו קול התראה אבל לא היה כתוב כלום על המסך (אם מישהו זוכר איך נשמע קול התרעה ברכב אמריקאי ששוכחים לכבות את האורות - זה אותו הצליל)

יכול להיות שהמצבר עומד לסיים את חייו?

קראתי שמצבר גוסס משפיע על ה C5 בהרבה אופנים

תודה מראש

בועז

פורסם

לך לחשמלאי שיבדוק טעינה של המצבר

אצלי הסיטרואן השתגעה (חשמל בפנים לא עבד, לקח להניע 4 שניות, נורת אימובלייזר דלקה, לא ניתן היה להתחבר למחשב רכב) כאשר אחד הפיוזים הראשים (בתא המנוע) נשרף כך שזה יכול להיות הרבה דברים.

מניסיון של 2 רכבים (לא יודע לגבי רכב עמוס אלקטרוניקה וחשמל כמו הC5) המצברים נגמרו ללא הודעה מוקדמת, פשוט סתם כך לא הניעו.

י

פורסם

קפצתי לחשמלאי - הטעינה היתה מאוד נמוכה.

החלפתי מצבר - הרכב מניע כמו שצריך

החלונות לא נפתחים ..כמו WINDOWS XP הדבר הזה.

פורסם

כשהחשמלאי החליף לך מצבר, האם הוא השתמש במצבר עם גיבוי?

כי אם לא, זה מסביר את הבעיה עם החלונות.

ודרך אגב, לאחר החלפת מצבר, הוא בדק לך שוב טעינה?

פורסם

תקלת ANTIPOLLUTION שבאה ונעלמת לסירוגין לא קשורה למצבר.

נהרות של דיו נשפכו עליה כאן בפורום, תעשה חיפוש ותקרא.

לאחר החלפת מצבר ב C5 החלונות לא עולים אוטומטית עם השלט, יש נוהל שמחזיר את העליה האוטומטית לפעולה שכולל מספר העלות והורדות ידנית של החלון ופתיחה וסגירה של הדלתות.

אני לא זוכר בדיוק את הנוהל אבל בכל מקרה לאחר מספר הורדות של החלונות ופתיחה של הדלתות הם יחזרו לפעולה אז תוך כמה נסיעות הם יחזרו לפעולה.

פורסם

שמע , אני לא יודע אם זה יפתור לי את הבעיה אבל על התקלה הזאת קראתי פה בפורום כל מה שהיה צריך לקרוא

ובנוסף הרצתי חיפוש קטן בגוגל - במספר פורומים מדברים על זה שמצבר ישן גורם לתקלה הזאת להופיע - נכון או לא נכון אני לא יודע.

http://www.aussiefrogs.com/forum/showthread.php?t=77832

http://forum.autoworld.com.my/index.php?showtopic=90664

בכל מקרה אם התקלה לא תחזור אני אעדכן....בינתיים העיקר שהרכב מניע והחלונות לא יורדים למטה שאני נועל את הרכב :)

• תוכן חדש...