Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קימוט הרישיון הזמני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא יודע אם גם פה מכירים את המנהג הזה שצריך לקמט את הרישיון הזמני לנהג חדש בשביל שיהיה מזל טוב בכביש. :?

בכל מקרה חברים שלי עשו לי את זה לרישיון, ורציתי לדעת אם אני יוכל לקחת רישיון חדש ובמידה וכן האם אני יצטרך לשלם שוב את האגרה בדואר?

תודה. :-)

פורסם

בכל מקרה תקח נעל של תינוק ותקשור לאגזוז.

תלה פרסה וחמסה על המראה הפנימית.

ותסתובב עם שיני שום בכיסים.

מה שבטוח בטוח :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תמתח ותיישר אותו יפה יפה, ושים עליו איזשהו ספר כבד למשך הלילה - כמעט כחדש.

ננסה למה לא. :-)

ובכל מקרה, אני אצטרך לשלם את האגרה מחדש במידה ואני אבקש רישיון חדש?

פורסם
בכל מקרה תקח נעל של תינוק ותקשור לאגזוז.

תלה פרסה וחמסה על המראה הפנימית.

ותסתובב עם שיני שום בכיסים.

מה שבטוח בטוח :shock:

לך בטוח אין מזל.

את הפרסה קושרים על הגריל מקדימה ולא על המראה.

:lol:

:puzzled:
פורסם

לא יודע אם גם פה מכירים את המנהג הזה שצריך לקמט את הרישיון הזמני לנהג חדש בשביל שיהיה מזל טוב בכביש. :?

שלא תנסה לקמט את הרשיון הקבוע כשיגיע...

פורסם
מכיון שאף אחד לא טרח לענות - כן תצטרך לשלם אבל סכום נמוך משמעותית - 21 שקל בפעם האחרונה שאני הוצאתי ..אולי עלה ל 25 ..

אוקי, תודה רבה! :-)

פורסם

"שייתקמט לך הרשיון ולא יתקמט לך האוטו" ככה אמרו ועשו, אז מה. מיישרים אותו וזהו, גם ככה הוא יישאר לשלושה חודשים ולא יותר.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...