Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנית חדשה - רישיון להנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם חיים כהן ואלי אילדיס, בשבת 18:45, התחילה היום.

יש שם מדידת זמנים של נהיגה על מסלול (כל מיני סלבס), איפה המסלול הזה ?

ואיך זה בדיוק מתאפשר מבחינה חוקית ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תוכנית נחמדה למרות שהייתי קורה לה "רישיון לנסוע מארוחה לארוחה" הם עולים על אוטו ונוסעים 5 דקות לאיזה פארק ואוכלים שם, ומדברים אולי דקה על הרכב, אולי לי זה לא מתאים, אבל אולי זה פטנט מעולה שהבעל והאישה לא יריבו ויצפו בתוכנית ביחד:lol:

פורסם

ממש לא מסלול נחשונים, אני מכיר את נחשונים וזה לא זה. זה מסלול שנראה חדש למדי, אבני שפה צבועות באדום לבן בוהק, אספלט טוב, יש נקודת צפיה גבוהה, לא משהו שאני מכיר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש כמה קטעים מהתוכנית במאקו.

המסלול נראה יותר כמו כוכב יאיר ופחות כמו נחשונים.

העובדה שהתוכנית מציגה שני מפורסמים על "מסלול המרוצים" עושה, לדעתי, שירות דב לספורט המוטורי. בימים טרופים אלה, בהם מסלולי מרוץ נהרסים ע"י המנהל ומכוניות ספורט מוחרמות ע"י המשטרה צריך שקט, לא תוכניות טלוויזיה על מרוצים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הנה הלינק לקטע מהתוכנית :

http://www.mako.co.il/travel-rishayon-for-fun/driving-celebs/Article-cb45272afa23a21006.htm&sCh=7c4bceb952438210&pId=786102762

חיפשתי סרטונים מכוכב יאיר, וזה אכן המסלול הזה. נראה נחמד לאללה, רק שלא ימשכו אש עכשיו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
העובדה שהתוכנית מציגה שני מפורסמים על "מסלול המרוצים" עושה, לדעתי, שירות דב לספורט המוטורי. בימים טרופים אלה, בהם מסלולי מרוץ נהרסים ע"י המנהל ומכוניות ספורט מוחרמות ע"י המשטרה צריך שקט, לא תוכניות טלוויזיה על מרוצים.

אם טרם הבנת, העניין מתמקד בסלבס, לא ב"מירוץ". האג'נדה כיום היא אבק כוכבים, אפשר גם אינסטנט. העיקר שהזוהר ידבק בכולם(תרתי משמע)...

קצת עצוב שה"מירוץ" מבוצע במכונית 1.6 אוטומטית, עם ESP שאינו בר ביטול(מעל 50 קמ"ש). עזוב עצוב. פאתטי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בחירת המכונית ממש לא עצובה בעיניי. מדובר על תוכנית רכב במדינה ללא תרבות מוטורית כמעט בכלל. אם היו מביאים אוטו ספורט מייד היו קמות צעקות - תוכנית למיליונירים, מי בכלל יכול להרשות לעצמו וכ"ו וכ"ו.

קטע המסלול קצר וקולע ומראה שאפשר להנות מספורט מוטורי גם בלי לקנות פרארי. בנוסף התוכנית מקשרת בין טיולים, אוכל טוב וכיף באופן כללי למוטוריקה. ובכך מקדמת את הספורט המוטורי כספורט ותרבות והנאה ולא כ "חבורת משוגעים שעושים צלחות במגרש חנייה"

נהדר כן ירבו תוכניות על רכבים

המשוגעים לדבר ממילא יראו טופ גיר

פורסם

לא הייתי מגדיר את התוכנית כתוכנית רכב או תוכנית על רכבים, אולי תוכנית פנאי \ לייף סטייל.

אחרי הכל היה שם מתכון לפרגיות ברוטב חמאת בוטנים - לא תוכן טיפוסי לתוכנית רכב. גם ההתיחסות לרכבים די "פירסומית", עדינה כזאת. אפילו המעברונים המצ'וקמקים בערוץ אגו מכילים (טיפה) יותר תוכן.

אני חס ושלום לא מתלונן על התוכנית, סה"כ תוכנית לא רעה, אבל לא ממש תוכנית רכב.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

צודקים התבלבלתי זהו המסלול שבכוכב יאיר לפי ההר זבל הזה שנמצא מאחור.

המסלול באמת נראה במצב טוב אך לפי התמונות שראיתי הוא לא נראה מעניין במיוחד. אולי אני טועה.

לפי מה שזכור לי המסלול לא פתוח לקהל הרחב או יותר נכון לקבוצות ומועדוני רכב כמו שהיה בנחשונים ז"ל. האם אני צודק?

פורסם
אם טרם הבנת, העניין מתמקד בסלבס, לא ב"מירוץ". האג'נדה כיום היא אבק כוכבים, אפשר גם אינסטנט. העיקר שהזוהר ידבק בכולם(תרתי משמע)...

קצת עצוב שה"מירוץ" מבוצע במכונית 1.6 אוטומטית, עם ESP שאינו בר ביטול(מעל 50 קמ"ש). עזוב עצוב. פאתטי.

כל אחד מתמקד במה שחשוב לו. האחד במירוץ והשני בסלב בשקל תשעים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בחירת המכונית ממש לא עצובה בעיניי. מדובר על תוכנית רכב במדינה ללא תרבות מוטורית כמעט בכלל. אם היו מביאים אוטו ספורט מייד היו קמות צעקות - תוכנית למיליונירים, מי בכלל יכול להרשות לעצמו וכ"ו וכ"ו.

קטע המסלול קצר וקולע ומראה שאפשר להנות מספורט מוטורי גם בלי לקנות פרארי. בנוסף התוכנית מקשרת בין טיולים, אוכל טוב וכיף באופן כללי למוטוריקה. ובכך מקדמת את הספורט המוטורי כספורט ותרבות והנאה ולא כ "חבורת משוגעים שעושים צלחות במגרש חנייה"

נהדר כן ירבו תוכניות על רכבים

המשוגעים לדבר ממילא יראו טופ גיר

+1

אי אפשר להמשיך לזלזל במנוע 1.6, אחרי הכל זה אולי המנוע הכי נפוץ בארץ וצריך להשלים עם המצב ולקבל אותו כפי שהוא.

• תוכן חדש...