Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע תקינות דוח תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי דוח בטור הולך רגל על חציה שלא במעבר חציה.השוטר כתב את השם שלי במקום שם המשפחה ואת השם המשפחה במקום השם פרטי.כמו כן טעה במספר הבית.האם אפשר לבטל דוח על סמך טעויות אלו?

תודה לעונים

פורסם

ואיך השאלה הזו קשורה לפורום רכב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעקרון כן למעשה לא

כמה טעה במספר הבית 28 במקום 26 או 144 במקום 28?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

slava_M,

אם תעשה חיפוש בפורום, תמצא שירשורים רבים העוסקים בנושאים דומים המתייחסים לעבירות הקשורות בנהיגה.

קרא אותם ותסיק מהם לגבי הדו"ח שלך.

אם אתה הולך חדש וזאת עבירה שנכללת בתוספת השלישית, יכול להיות שתאלץ להיות הולך חדש עוד שנתיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הוא טעה במקום 19 כתב 17(וכתוב בברור 7 ).

אני רוצה לדעת אם זה שהוא החליף לי בין השם משפחה והשם פרטי ויצר בנאדם חדש שהוא בעצם השכן שלי מספיק לביטול הדוח.אני כבר יותר מ4 שנים על הכביש בלי שום עברה ובלי כלום והשוטר הזה פשוט עיצבן אותי ברמה שלא ניתן לתאר.בשבילי זה עיניין של עיקרון כי בדיוק עברה ניידת שבה הנהג לא חגור והשוטר לא עושה עם זה כלום!!!

אגב עשיתי חיפוש ואין מקרה שדומה לשלי שאני יכול להסיק ממנו משהו לגבי הדוח שלי, לכן אני זקוק לתשובה .תודה לעוזרים

פורסם

יכל להיות שאתה רואה את זה בתור 17 ואולי הוא כתב 19.

מספר הזהות שלך מופיע על הדוח, יהיה מאוד קל לשייך את הפרטים אליך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עשיתי חיפוש ואין מקרה שדומה לשלי שאני יכול להסיק ממנו משהו לגבי הדוח שלי, לכן אני זקוק לתשובה .

נושאים דומים המתייחסים לעבירות הקשורות בנהיגה.

אם לא מצאת עבירות הולכי רגל, זה כי כאן בעיקר carsforum ולא walksforum, לכן גם כתבתי לך חפש מקרים דומים בעבירות הקשורות בנהיגה, יש שירשורים רבים העוסקים בכך.

אם טרם מצאת, אתן לך דוגמה שחוזרת על עצמה בפורום: מישהו שואל לגבי דוח שקיבל בלילה ורשמו לו רכב בצבע שחור במקום כחול. יומיים אחרי כן מישהו כותב שלא מצא תשובות דומות וגם הוא קיבל בשעת לילה דו"ח שבו נכתב צבע חום במקום צבע חציל.

אז אם שינו הצבע במקרה הראשון לא גרם לתובנות לגבי המקרה השני, כנראה שיש בעיה.

ולעצם הענין, ישה תימצת לך את עיקרי הדברים. יותר חשוב שתיזכור שכאן לא פורום יעוץ משפטי וכל הכתוב כאן הוא אפילו לא בערבון מוגבל. אם אימצת איזו המלצה, אתה עושה זאת על אחריותך בלבד (קרא את כללי הפורום).

כלל מס' 12 מכללי הפורם:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד!

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית לכל נזק ישיר ו/או עקיף שיגרם כתוצאה משימוש במידע בפורום. הסבר המוצג בפורום הינו תיאורטי בלבד, אינו בגדר המלצה ולא בא להחליף בדיקה וטיפול מקצועיים מבעל מקצוע מוסמך במוסך מורשה

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בוא תהיה כרגע השופט או הקצין שצריך להחליט אם לבטל את הדו"ח.

מספר 17 או 19 זה היינו הך זה לא 17 במקום 127.

ת.ז נכונה. חתמת על הדו"ח שקיבלת אותו , גם אם לא, אתה מחזיק בו . איך הגיע לידיך דרך השכן. לא . אתה הוא זה שפונה , לא אני, כי לי אין דו"ח ביד. למה אתה פונה?

התבלבל השוטר במקום לכתוב לוי דוד כתב דוד לוי. לא יעקב אברהמי במקום דוד לוי.

אז שלם

ולהבא תיזהר, תחצה לא במעבר חציה רק אם אין שוטר בסביבה:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה צודק, לא נעים לקבל דו"ח תנועה, במיוחד לאור העובדה שבמהלך הארבע שנים האחרונות לא קיבלת אפילו דו"ח אחד. אתה לא הראשון שמתרגז מאירוע כזה, וגם לא האחרון. האינסטיקט הראשוני של אדם שמקבל דו"ח תנועה, הוא לנסות לבטל אותו בדרך כלשהי. הסיבות שציינת לא מספיקות לביטול הדו"ח. עבירות מסוג כזה הן "נתפסת - נדפקת", "לא נתפסת - הרווחת". על כל אחד כמוך שעשה עבירה, באותו הרגע היו עוד 30 שלא נתפסו. היום זה אתה, מחר זה הוא. אם הדו"ח לא היה מוצדק, חברי הפורום היו ששים לעזור לך למצוא חורים בדו"ח שקיבלת, אבל היה כאן אקט של ביצוע עבירה. תחשוב שכל הולכי הרגל בעולם יחצו את הכביש לא במקום המיוחד. דמיין איזה סקנדל יהיה כאן. אני מאמין שיש כאן אקט כלשהו של ניסיון "חינוך".

שורה תחתונה - עשית עבירה, ולו הקטנה ביותר, תהיה גבר, קח אחריות ושא בתוצאות.

Xbox12341

פורסם

אתה יכול לנסות לבטל את הדו"ח בערעור על תקיפותו - אם לא היה מעבר חציה במרחק 100 מ' ממך, למשל.

אם הכביש הספציפי הזה שומם במיוחד, איטי במיוחד, צר ושולי, בעל ראות מצויינת למרחק, או אם יש לך איזו נכות מגבילת תנועה למשל - תמיד אפשר לשלוח מכתב בקשה מנוסח היטב לביטול הדו"ח ולקוות לטוב.

לנסות לבטלו על כשלים טכניים נראה לי מיותר, אם יש ת"ז נכונה. זה בעצם מטרתו של מס' ת"ז - זיהוי וודאי.

וכמו שנאמר - If you can't do the time, don't do the crime

להגיד לך שאני ובטח הרבה מאוד אנשים פה אף פעם לא חצינו שלא במעבר חציה? לא אגיד. אבל אני לפחות לא אתווכח אם אתפס ואין לי סיבה טובה למעשי, אפילו אם יכתבו שאני גר בטייבה (אני לא גר בטייבה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הבלבול בשם לא יעזור לך לבטל את הדו"ח. מדובר בטעות שבהיסח הדעת, כאשר הזהות שלך - כמי שביצע את העבירה - ברורה. שכח מזה. נקודה.

כנ"ל גם הטעות במספר הבית 17-19.

מה שכן, אתה יכול לבקש לבקש את תיקון הדו"ח כך שירשמו בו הפרטים הנכונים.:?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...