Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה רכב גניב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תתחדש! :)

תהנה מהאוטו.

סע בדרכים טובות!

פוליסת הביטוח שלך מושפעת ממספר גורמים.

וותק נהיגה, גיל, תביעות בעבר, וכו'. גובה הקומה שאתה גר בה.

ממני לא דרשו איתוראן אבל דרשו מיגון עלוקה ועוד כמה דברים (שהיבואן מתקין בעצמו, ושולח מסמך מיגון לסוכנות הביטוח... אצלי זה היה ככה).

והביטוח החובה והמקיף שלי... קצת פחות מ-5,000 שקלים לשנה.

באתר של הדואר יש השוואת ביטוחים, תבדוק שם - ותראה את התנאים והדרישות, והשקלול של הנתונים שלך.

לגבי אם האוטו גניב או לא, אינני יודע, אבל בזמנו הסקודה אוקטביה נחשבה מאוד גניבה. הפאביה בסה"כ אוטו לא יקר, ולכן אינני חושב שהוא "שווה" לגנבים.

אבל אינני יודע.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לגבי אם האוטו גניב או לא, אינני יודע, אבל בזמנו הסקודה אוקטביה נחשבה מאוד גניבה. הפאביה בסה"כ אוטו לא יקר, ולכן אינני חושב שהוא "שווה" לגנבים.

אבל אינני יודע.

אגב ביטוחים של אוקטביה, אני כרגע בתהליכים של חידוש הביטוח לאוקטביה שלי וקיבלתי הפתעה נעימה...חברת הביטוח בה אני מבוטח כרגע (הפניקס) כבר לא דורשת מערכת איתור לרכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נא להרגיע. לאוקטביה של הכספר(ב) אין דיזל.

זה לא אומר שהגנב הממוצע ידע להבדיל ולא יגנוב את ה-VRS בכל זאת...:|

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר, יכול להיות שהאוטו שלך בן כמה שנים, ולכן לא מבקשים יותר אמצעי איתור?

מענין. אני חשבתי שדרישות המיגון תלויות ביחס ישר לשווי הרכב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גניב?

כן, אפשר לגנוב אותו, אז הוא גניב, כמו כל רכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אגב ביטוחים של אוקטביה, אני כרגע בתהליכים של חידוש הביטוח לאוקטביה שלי וקיבלתי הפתעה נעימה...חברת הביטוח בה אני מבוטח כרגע (הפניקס) כבר לא דורשת מערכת איתור לרכב.

מאזדה 3 ספיריט חדשה (2010) 2.0 ליטר (של זוגתי).

הפתעה... - הביטוח הסכים לבטח אותה ללא תוספת מיגון, אך ורק עם האימובולייזר המקורי שהרכב הגיע איתו. :-D

פורסם
קספר, יכול להיות שהאוטו שלך בן כמה שנים, ולכן לא מבקשים יותר אמצעי איתור?

מענין. אני חשבתי שדרישות המיגון תלויות ביחס ישר לשווי הרכב.

האוטו בקרוב בן 4. דרישות המיגון קשורות גם לשווי הרכב, אבל תלויות גם בסטטיסטיקת הגניבות של חברות הביטוח לכל דגם ודגם. רכב גניב יכול להיות בן שנתיים ויכול להיות בן 10. הערך של הרכב שלי ירד בשנה האחרונה בכמה אלפי שקלים בודדים ולא נראה לי שזו הסיבה לוותר על מערכת איתור.

או שחברת הביטוח הבינה שמערכת איתור אינה יעילה (לא נראה לי שזה המקרה), או שגנבו לה פחות אוקטביות בשנה החולפת מאשר בשנים עברו.

מאזדה 3 ספיריט חדשה (2010) 2.0 ליטר (של זוגתי).

הפתעה... - הביטוח הסכים לבטח אותה ללא תוספת מיגון, אך ורק עם האימובולייזר המקורי שהרכב הגיע איתו. :-D

מעניין מה הדרישות עבור דגם 1.6 ואיך זה ישתנה בעוד שנתיים כשהרכב יכנס חזק לסטטיסטיקות של חברות הביטוח.

יש לי לקוחות שלא דרשו מהם מיגון על רכב שעולה 180K ש"ח (רק אימובילייזר מקורי)...יש לפעמים הפתעות.

• תוכן חדש...