Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התלבטות קשה ארוכת זמן הוחלט להחליף את הסיוויק שלי לספורטיבית קטנה.

קצת פרטים עליה:

יד 2. נקנתה מהבעלים המקוריים לפני שלושה חודשים (בפועל אפשר להגיד שהיא יד ראשונה) קניתי אותה עם 143,800 עכשיו היא על 145,900. טסט עד 03/2011. תוספת ABS מקורית. כל השאר מקורי לחלוטין.

כל הליקויים שנמצאו בבדיקה תוקנו:

• פנס קדמי ימני חדש. הקודם היה קצת דהוי
  • מצבר חדש לפני חודש. אחריות עוד 17 חודשים
  • רמקולים אחוריים במגש חדשים של Kenwood פשוטים. המקוריים היו קרועים לגמרי
  • אחד הצמיגים הקדמיים היה ישן ואחד חדש בן שבוע. הישן הוחלף לחדש מאותו סוג כמו השני. בוצע יישור פרונט באותו מעמד
  • פילטר מזגן היה ישן. הוחלף בחדש

יש לי עדיין את טופס הבדיקה המקורי ממכון רישוי בהרצליה למי שמעוניין לראות אותו.

למען גילוי נאות הרכב היה מעורב בתאונה מינורית עם פגוש אחורי וקדמי. שניהם הוחלפו בחדשים. זה היה לפני 6~7 שנים בערך ממה שהבעלים הקודמים סיפרו לי. לא הגיע לשלדה ולא לחלקים חשובים אחרים. רק הפגושים וקצת פח בנקודות חיבור עבר יישור במוסך מורשה ותיקון צבע.

יש עליה קצת נגיעות צבע מחניה אגרסיבית. כמו כל רכב אחר בארץ. לדעתי פוליש ווקס יוריד את זה בלי בעיה.

בכל מקרה הרכב במצב מצויין. שים דלק וסע.

מטופל מיומו הראשון במוסכים מורשים בלבד. יש ספר טיפולים מלא מהיום הראשון. רוב החשבוניות קיימות אך הישנות יותר עם כתמי קפה. אפשר להוציא העתקים מהמוסכים..

מושבים מקוריים לא ראו ישבן מעולם, מהיום הראשון היא עם כיסויי עור של HR. לא עישנו באוטו ולא שום דבר.

הליקוי היחיד זה ריפוד גגון שקצת נפל מאחורה. לא רציתי להתעסק עם המקורי לפני שזה באמת יהוה בעיה.

זהו בגדול, בצער רב אני מוכר אותה. פשוט כי אין לי צורך ברכב משפחתי.

מחירון משוקלל יד2 49,000. אני מבקש 48,000.

לפרטים: 054-200-1337. שמי דניס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה

מת כבר להחליף לגולף..

46,000

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...