Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבא שלי רוצים לקנות זוג טלפונים מהדגם הנ"ל.

עכשיו, אני גר בחיפה ואבא שלי בירושלים...

היום עשינו סיבוב ביחד במרכז העיר בירושלים - ולאף אחד אין את המכשיר במלאי.

בחיפה מצאתי חנות אחת בהדר שמוכרת את הHTC המדובר בכ2800 שקל. לא כל כך זול. (והאמת קשה לי קצת עם הבאסטות האלה ברחוב שמוכרות ויכולות להיעלם עוד שבועיים ולך תחפש מי יתן לך אחריות על המכשיר)

השאלה שלי היא כפולה:

אני מחפש מקום שיהיה זול יחסית, אבל גם הכי אמין שאפשר ועם שירות נורמאלי.

שני יעדי החיפוש הם בירושלים או בחיפה/קריות/עכו.

רצוי מנסיון אישי או של חברים.

בברכה!

יונתן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ELINE בנשר (מול תחנת דלק 10, שנמצאת במתחם הקניות)

TIKCOM - בחיפה (נמצאת בתוך מתחם תחנת דלק דור בצמוד לקניון חיפה)

בשתיהן המחיר גבוה ממה שציינת ובכלל, ע"פ זאפ יש רק חנות אחת שמוכרת את המכשיר בפחות מ-2800 שקלים.

פורסם

ממליץ על ELINE בנשר, קניתי מהם 3 מכשירים מתקדמים בתקופה האחרונה, מחירים נוחים ושירות לקוחות טוב.

לא יודע איך זה דרך הטלפון אבל בחנות שלהם אם תתמקח הם יורידו מהר מאוד את מחיר הפלאפון ב100-150 ש"ח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

קודם כל מדובר במכשיר מעולה!

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=357#uploaded_files/users_profile/re717.761858089.htc_desire_official_2.jpg

דבר שני כמו שציינו לפני eline נותנים שירות מעולה וגם מחירים טובים,תוכל לרכוש מהאתר גם לך וגם לאביך בלי לצאת מהבית.

http://eline.co.il/aecommerce/c3228/115751.php

כל מה שצריך לאנדרואיד יש באתר הזה ועם אתה לא מסתדר לבד הם בהחלט עוזרים

http://iandroid.co.il/hero-nexus/?cat=48

פורסם

ממליץ לקנות את המכשיר מ-EBAY וספציפית עדיף מ-UK.

כמו כן, כדאי שתזדרז אחרת לא יהיה לו מסך ALMOLED אלא SUPER LCD.

HTC עוברים למסכי super lcd בגלל מחסור במסכי almoled.

Veni Vidi Vici

פורסם

מצטרף להמלצה לרכישת המכשיר דרך eline ,שרות מעולה ואמין! לגבי המכשיר לטעמי מדובר במכשיר שנותן את התמורה הטובה ביותר בייחס של תמורה למחיר,בהחלט מכשיר מומלץ:-D.

:fadein:
פורסם

אני רואה שבאמת כמעט הרוב ממליצים על ELINE...

הבעיה היחידה שאני רואה עם החנות הזו זה המחיר...

2900 שקל + 200 שקל על עברית - זה כבר 3100 שקל על פלאפון שבחנות מקבילה (VMOBILE) עולה 2750 שקל!

השיקול של איפה לקנות (מבחינה גאוגרפית) לא כל כך מכריע, כי בשביל 350 שקל הפרש (כלומר 700 עבור שני טלפונים), אני מוכן לעשות גיחה קצרה לתל אביב.

black joker כאן ציין שהם נוטים להשוות מחירים... האם זה אומר שיש סיכוי לקבל את שני המכשירים כולל עברית במחיר של VMOBILE?

והאם (מנסיון אישי של כל מי שקנה שם), יש טעם לדבר על הנחה נוספת עבור קנייה של שני מכשירים+תשלום מלא במזומן?

ובאותה הזדמנות - האם למישהו כאן יש נסיון עם VMOBILE בתל אביב? איך הם מבחינת שרות וטיפול במקרי תקלות/הפעלת אחריות?

בברכה!

יונתן.

פורסם

בר, ב-HD2 מדובר על מערכת הפעלה windows mobile שלא משתווה לאנדרואיד.

למה בכלל לצאת מהבית ? כנס לאיביי UK, תבחר מכשיר factory unlocked ותקנה. גם אחרי המכס יוצא לך יותר זול מהארץ והאחריות היא בינלאומית של HTC. את שלי קיבלתי לפני שבועיים ככה.

Veni Vidi Vici

פורסם

הכי טוב זה שתיתקשר ל ELINE באזור מגורך ותבודק עלויות רכישה ואופציות רכישה כמו שציינת,עם מתאים לך תקפוץ לחנות בצע רכישה ואת המכשיר השני שתרכוש לאביך שישלחו בדואר.

פורסם
ממליץ לקנות את המכשיר מ-EBAY וספציפית עדיף מ-UK.

כמו כן, כדאי שתזדרז אחרת לא יהיה לו מסך ALMOLED אלא SUPER LCD.

HTC עוברים למסכי super lcd בגלל מחסור במסכי almoled.

מדוע אתה ממליץ לרכוש את המכשיר מEBAY?

האם לקחתה בחשבון מכס ומע"מ שתצטרך לשלם במידה והחבילה תיעצר במכס (סביר להניח שהיא תיעצר)?

• תוכן חדש...