Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה אני יכול לשפר בדייהו לאנוס שנת 2000 תקציב של עד 300 שקל בחודש. 

חוץ מהשחרת חלונות,סופית לאגזוז,סנפיר,שטיחי ניקל וכו'

האוטו:

מאחור-

xkre0idngndn.jpg

בפנים-

vlzlnhmztvdk.jpg

איך הפיסוק עכשיו בויה?

תודה,

פורסם

כל המוסיף גורע

:)

בעיניי, ככל שיש למכונית פחות תוספות מיותרות, ככה הוא יותר יפה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

AVIV070, תוסיף לפי טעמך תוך התחשבות בתקנות תעבורה כדי שלא יורידו רכב שלך מכביש.

אני הייתי בתור שיפור שם צמיגים איכותיים, פוליש וקס ואולי מערכת סטריו משופרת (MP3 ובסגנון כולל דיבורית בלו טוס').

הכל עיניין של טעם, אבל לאנוס זה לא רכב שהוא להיט לשיפורים. ד"א, שטיח ניקל על הזמן מתקלף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
AVIV070, תוסיף לפי טעמך תוך התחשבות בתקנות תעבורה כדי שלא יורידו רכב שלך מכביש.

אני הייתי בתור שיפור שם צמיגים איכותיים, פוליש וקס ואולי מערכת סטריו משופרת (MP3 ובסגנון כולל דיבורית בלו טוס').

הכל עיניין של טעם, אבל לאנוס זה לא רכב שהוא להיט לשיפורים. ד"א, שטיח ניקל על הזמן מתקלף.

אני יודע נתקעתי איתו מה אני יעשה מקווה לקנות אחד משלי עוד כמה זמן ב"ה

• תוכן חדש...