Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב עד 230K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל אחי

כרגע הוא על גרנדיס 2007 והוא רוצה להחליף.

מה שחשוב לו

זה רכב גבוהה יחסית לא רכב משפחתי.

צריכת דלק פחותה ככל האפשר הוא עושה יותר מ 50 אל"ק בשנה.

לא חייב 7 מקומות

נוחות נסיעה

ובטיחות מקסימלית

אני חשבתי בשבילו על יונדאי סנטה פה.

מה אתם ממליצים.

תודה רבה!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

יונדאי סנטה פה בגירסת הדיזל יכולה להתאים.

גם הונדה CRV שלמרות מנוע הבנזין שלו הוא חסכוני, הוא גם נוח ומרווח ובתקציבו הוא יוכל לקנות את דגם הספורט המאובזר.

אמנם חשוב רכב גבוה אבל אני מציע לו לגשת לבדוק מקרוב את סקודה סופרב ואף לבצע נסיעת מבחן, בתקציבו נכנסת הגירסה החדשה בנפח 2 ליטר טורבו עם 211 כ"ס או גירסת הדיזל המצויינת עם 170 כ"ס, שתיהן כמובן עם תיבות DSG וצריכת הדלק בדיזל תהיה חסכונית. גם אחותה של הסופרב, הפסאט, יחכולה להתאים אך היא תהיה פחות מאובזרת ומרווחת.

אם יחליט לפנות שוב לכיוון מיניוואני אז הפורד S MAX או גלאקסי יעשו עבודה טובה למרות שמתיחת הפנים שעברו היא רק קוסמטית והמנוע החדש והמבטיח יגיע אליהן רק בהמשך.

בהצלחה.

פורסם

גם הונדה CRV שלמרות מנוע הבנזין שלו הוא חסכוני, הוא גם נוח ומרווח ובתקציבו הוא יוכל לקנות את דגם הספורט המאובזר.

אמנם חשוב רכב גבוה אבל אני מציע לו לגשת לבדוק מקרוב את סקודה סופרב ואף לבצע נסיעת מבחן, בתקציבו נכנסת הגירסה החדשה בנפח 2 ליטר טורבו עם 211 כ"ס או גירסת הדיזל המצויינת עם 170 כ"ס, שתיהן כמובן עם תיבות DSG וצריכת הדלק בדיזל תהיה חסכונית. גם אחותה של הסופרב, הפסאט, יחכולה להתאים אך היא תהיה פחות מאובזרת ומרווחת.

אם יחליט לפנות שוב לכיוון מיניוואני אז הפורד S MAX או גלאקסי יעשו עבודה טובה למרות שמתיחת הפנים שעברו היא רק קוסמטית והמנוע החדש והמבטיח יגיע אליהן רק בהמשך.

בהצלחה.

תודהר בה!

הלוואי והיה מתאים לו הסוברב זה מבחינתו רכב חלום!

פורסם

הייתי שמח לקבל יותר פרטים

על הסנטה פה

איך הרכב בצריכת דלק , נוחות, בטיחות.

שטח לא כל כך חשוב לי.

פורסם

סנטה פה- נוחות טובה, בטיחות טובה. צריכת דלק - גם בדיזל מדובר ברכב די שתיין, כי הוא מאוד כבד. אם אין צורך בשטח, עדיפה משפחתית גדולה כמו הסופרב נניח, בגרסת הדיזל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סנטה פה- נוחות טובה, בטיחות טובה. צריכת דלק - גם בדיזל מדובר ברכב די שתיין, כי הוא מאוד כבד. אם אין צורך בשטח, עדיפה משפחתית גדולה כמו הסופרב נניח, בגרסת הדיזל.

רוני

רוני

תודה אבל,

הוא חייב רכב גבוהה, ככה שהסופרב לא רלוונטית למרות שזה היה הכי קלאסי בשבילו כל הפינוקים ברכב אחד!

פורסם

אם הכיוון הוא ג'יפון אז היונדאי סנטה פה יהיה בחירה מצויינת. הוא מרווח ומאובזר ובאמת עוד רכב שמציע את ההתקדמות הגדולה שביצעה יונדאי בשנים האחרונות, העיצוב נאה ותא הנוסעים בנוי מחומרים טובים וברמה גבוה, בהחלט רכב טוב.

כדאי לבדוק גם את אחיו לפלטפורמה הקיה סורנטו החדש שמציע מאפיינים דומים בסך הכל באריזה מעט אירופאית יותר לעומת היונדאי שהיעד המרכזי שלו הוא יבשת אמריקה וליתר דיוק ארצות הברית חובבת הג'יפונים.

פורסם

זהו אז באמת מה שנישאר זה לבחור בין

יונדאי סנטה פה

קאיה סורנטו

סובארו b9.

אני ישמח אם מישהו ידע לומר לי מה הכי טוב מבחינת בטיחות נוחות וחיסכון בדלק מבין הדגמים האלה.

תודה רבה

פורסם

איך הטיגואן נכנס למשוואה הזאת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ת לבדוק מקרוב את סקודה סופרב ואף לבצע נסיעת מבחן, בתקציבו נכנסת הגירסה החדשה בנפח 2 ליטר טורבו עם 211 כ"ס או גירסת הדיזל המצויינת עם 170 כ"ס, שתיהן כמובן עם תיבות DSG וצריכת הדלק בדיזל תהיה חסכונית. גם אחותה של הסופרב, הפסאט, יחכולה להתאים אך היא תהיה פחות מאובזרת ומרווחת.

בהצלחה.

איפה ראית שמוכרים סופרב 2L טורבו-בנזין???

• תוכן חדש...