Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סיניק החדשה :

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי כזאת על הכביש בפעם הראשונה. כלומר הן כבר הגעיו.

לא ממש אהבתי את המראה, ולטעמי הדגם הקודם נראה יותר טוב.

פורסם
היום ראיתי כזאת על הכביש בפעם הראשונה. כלומר הן כבר הגעיו.

לא ממש אהבתי את המראה, ולטעמי הדגם הקודם נראה יותר טוב.

איפה ראית ?

האם יש איזשהו מידע נוסף, הסוכנויות לא מעודכנות . . .

פורסם
איפה ראית ?

האם יש איזשהו מידע נוסף, הסוכנויות לא מעודכנות . . .

ראיתי אותה בארץ, לא נראה לי שממש משנה אם זה היה בחיפה או בבאר שבע.

האוטו שראיתה היה רגיל לגמרי, כלומר ללא מדבקות של רכב הדגמה וכו', והוא יצא מאיזור תעשיה בשעה, בה כולם מסיימים את יום העבודה, מה שגרם לי להניח שמדובר ברכב שכבר נמסר ללקוח.

אבל אם הסוכנויות לא מעודכנות - כנראה שאני טועה, וזה רכב של יבואן, שהגיע לתקינה/הדגמה.

פורסם
גם אני ראיתי אחת לפני שבוע, בת"א.

כנראה רכב מבחן כזה או אחר, כפי שכבר נאמר קודם.

בסוכנות נאמר לי הבוקר שנסיעת מבחן תוכל להיעשות לקראת החגים (ספטמבר), אז יגיעו הרכבים ארצה.

ואגב, מתמונת וסרטונים ברשת נראה ששלושת המושבים האחוריים (שורה שניה) קטנים ולא מספקים תמיכה לירכיים...

פורסם

בסוף 2009, באיזה שוטטות עם הג'וניור נכנסנו לסוכנות רנו. גם להתרשם (לא הצליח להם) מהפלואנס וגם לשאול מתי תגיע סניק 3.

אמרו שבינואר או פברואר 2010.

אז אמרו.

כעת לך תאמין למה שהם אומרים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...