Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לא מיזמן ליפני שבועיים קניתי רכב חדש יחסית בישבילי סובארו 98

והרכב נוסע בלי בעיות ואני מרוצה ממנו אבל בכול זאת החלתתי לעשות טיפול קטן בישביל שיהיה לי ראש שקט.

אז אני רוצה להחיליף לו שמן ואמרו לי אם אני מחליף שמן אז כדי שאני גם יחליף את הפלגים וכמובן להחליף פילטר שמן.

כבר החלפתי שמן בסובארו הישנה שלי 78 ואני יודע איך להחליף אבל אני לא סגור על זה איזה שמן יש שם עכשיו ואיזה שמן אני צריך לשים.

יש לי סוג של שמן שהיתי שם ברכב הקודם שלי שהוא t-1-15w40 האים זה מתאים לרכב הזה ואם לא אז איזה מתאים לו.

וראיתי אתמול חומר ששמים לפיני החלפת שמן שאני מניע את הרכב לאיזה רבע שעה עם החומר ואז מוריד את השמן ושם חדש אז השאלה היא אם זה באמת נחוץ וצריך את החומר הזה?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• תוכן חדש...