Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

המערת שלי מורכבת מהרכיבים הבאים:

1.מערכת מולטימדיה של JVC מדגם AVX820

2.קומפוננט קידמי - מורל אילייט 6

3.מגבר של MB QUARTZ 4 ערוצים מדגם DISCUS 4125 (מגבר מעולה אני חייב לאמר).

4. סאב של MTX מסדרת JACKHAMMER 12 אינץ (250 RMS).

5.כמובן עם איטום בדלתות של סקונד סקין וחיווט של סטינגר ואודיסון וכו'.

מאז שהבאתי את המגבר החדש המורל פועלים נפלא אבל הסאב נמרח לגמרי, דבר שלא קרה לי עם המגבר הקודם (אינפיניטי 300 RMS בברידג). המגבר ההזה מוציא בברידג 500 RMS.

שיחקתי עם הגיינים והפילטרים ולא משנה מה הבאס פשוט נשמע מזעזע, מלבד ברוק אני לא מצלי לסדר את הבאס בשירים.

לכן הגעתי למסקנה, להחליף סאב!

ולכן אני מבק התייעצות בנוגע לסאב סביבות האלף ש"ח כולל תיבה שיתקרב כמה שיותר לSQ בהתאמה למגבר והרכיבים.

תודה לכל העוזרים!

(רק אוסיף שזה סיאט איביזה 08 - רכב אקוסטי ביותר ובעל מבנה מאוד קטן)

פורסם

ערב טוב

אשמח לדעת מדוע החלטת להחליף את המגבר ?

ולמה אתה חושב שהבעיה בסאב הרי משתמע מדבריך בבירור שהבעיה במגבר ?

לדבריך בעבודה עם המגבר הקודם נהנית מאוד מהסאב

דרור

פורסם

שמע אני לא טוען לרגע שאני מבין בחשמל או טוען להיות איזשהו מומחה, אבל, הבאתי את המגבר החדש בעיקר בגלל שבקודם נשרפה אחת היציאות ולא הבנתי כמה אפשר לשמוע יותר טוב מהקומפוננט.. מכאן הסקתי שהמגבר הרבה יותר טוב חזק ואיכותי (גם לפי הצהרות).

המגבר הקודם הוציא בברדיג 300 וזה מוציא 500 ואילו הסאב שלי הוא 250.

מהבנתי הפשוטה מאוד שהמגבר מאוד חזק לסאב הזה והסאב גם נשמע מאוד נמרח ולא יציב - ייתכן ואם אני אחליש את הגיין אפילו יותר הוא ישמע יותר טוב אבל אני מעדיף כבר בהזדמנות חגיגית זאת להביא סאב SQ אמיתי...

מקווה שהכל מובן...

בנוגע לעונה הראשון עם כל הדוגמאות תודה רבה! רק מעניין אותי אם הJL שמופיע באחד הלינקים הוא אכן SQ?

• תוכן חדש...